The last one

Candis / Permalink / 3
Jag måste sluta skriva så många inlägg varje dag. Så fort en idé eller något fint dyker upp i mitt huvud eller på skärmen så vill jag visa det. Vet inte varför, men sån är jag. Sprudlar av ideér, tankar och funderingar. Mycket skrivs inte i bloggen med tanke på att folk tar illa upp även om det bara är tankar och funderingar. Det läser de dom vill läsa och glömmer viktiga rader och formuleringar, så är det alltid!

Är det bara jag eller är Facebook helknasigt?

Måste bara säga Anne Leibovitz är den bästa fotografen någonsin, jobbar för tidningen Vanity Fair. Vet inte om ni sett dom bilderna hon tog för Disney förut med bland andra Beyonce, JLo mfl. Men gå in på google och sök på Anne Leibovitz Disney. Ett litet smakprov får ni här under. Hon är verkligen sjukt duktig.

Förstår inte varför folk trackar ner på en för att man har en blogg. Ser en som intelligensbefriad för att man inte går på KTH och Chalmers? Vad fasiken, ALLA vill inte läsa och plugga. Jag skulle om jag visste vad jag ville göra i livet. Men har man ingen jäkla aning så vad ska man göra? Ska man tvinga sig själv till skolbänken bara för att tysta idioters gnäll? Idioter som sitter hemma hos mamma, utan jobb och gnäller på sin lösenordsskyddade blogg. Det kan vi ju kalla för en riktigt smart person?! Fan läs själv då om du är så jävla duktig och sluta gnäll på alla andra.
Ja det är samma personer som hade sin "interna" diskussion. Människor är verkligen sjukt långsinta.
Bara för att jag inte sitter med en ordbok dagarna, så jag kan skriva så krångligt och ointressant som möjligt dagarna i ända, så klassas jag som intelligensbefriad, fan skärp er gud, det är ju verkligen skrattretande! Hör hur det låter. Någon som fortfarande inte kan släppa en skitsak som en annan människas liv, det klassar inte jag som särskilt smart direkt!
Måste vara jobbigt och må så sjukt dåligt varje dag att man måste klanka på andra....
#1 - - © K A T T A:

Haha, naww! :)

Förlåt ^^

#2 - - Kim Ekholm:

Ja tack^^

Men vad fick jag funky ifrån? Black eyed peace kanske?:P

#3 - - Sofie:

Hej! Just nu bor jag i Huddinge i Sthlm, men om allt går som jag vill ska jag flytta till Vårstad nästa månad:) Allt bra i Göteborg?Trivs du?Kramar

Till top