Torsdag..

Candis / Permalink / 5
.. Många verkar tro att de känner folk genom att ha läst deras blogg. Ack så fel ni har. Jag själv framstår säkert som ytlig, gnällig, beroende av kläder, handlar konstant, intelligensbefriad mm. Men om jag hittar något jag gillar, köper det, så använder jag det tills det går sönder bokstavligt talat. Även med väskor, någongång i livet så kommer jag köpa en märkesväska, mitt val, jag är inte en sån som tröttnar på en väska, som jag dessutom sparat ihop till under antagligen några år, nåt sånt tröttnar man inte på, inte jag iaf.
Klart man framstår som ytlig i en blogg, ingen kommer en på djupet, de bara ser skalet, ytan på allt som finns inunder.
Gnällig, är en faktiskt en fruktansvärt gnällig person, försöker arbeta bort det och vissa dagar går det bra och andra sämre.
Handlar konstant, vad man nu kan bygga det påståendet på egentligen? Vissa kommer hem med nya plagg VARJE dag, sån är jag verkligen inte. Jag gillar kläder, köper när jag får chansen, men efter att ha jobbat i en klädbutik börjar jag faktiskt tappa lite sug på kläder. Fortfarande skoj, men inte lika som förr.
Men funderar på att visa den sidan som många inte får se av mig. Den som inte bara skriver smilegubbar dagarna i ända utan den som kanske har nåt innanför pannbenet. Har många ideér och många ggr så låter det så bra inne i huvudet men sen ser det inte lika bra ut på pappret.
Flummbloggen är över, dags för allvaret!!

För att lära känna någon, träffa dom och basera inte allt på en blogg!
#1 - - © K A T T A:

Jo, tiden går rejält fort.

Ja gissar på att det är USA som ligger bakom, för i den dokumentären ser man saker som inte stämmer.

Man ser mellan röken hur det exploderar, likadant att tornen var byggda för att tåla flygplans kraschar, och så visar dom hur det ser ut när det är planerat, hur det skulle sett ut om det inte var planerat.

Och allt tyder på det planerade, samt att på CNN's nyheter säger reportern att ett annat hus har rasat, men bakom henne ser man huset och rasar inte förän en timme senare ungefär. ?

#2 - - © K A T T A:

Njae har inte för mig att det var han som gjorde filmen, utan någon annan.

#3 - - J o s s e:

Underbar header! Åhåhåh.

Åh nej man ska Aldrig döma någon som man endast känner via bloggen!..



Ha en fortsatt fin dag! =)

#4 - - J o s s e:

Sv: Thank you,thank you! =)

#5 - - Emma:

Så sant, så sant. har ofta funderat över hur folk som inte känner mig & som läser bloggen ser mig som person. de har ju bara kunnat gått efter bloggen liksom, vilket är låångt ifrån hur det egentligen ser i allmänhet.

Till top