Trött eller bara lite cranky?

Vardag / Permalink / 1
Usch vad ska man hitta på? Sökt jobb, mailat runt CV och Personligt Brev till olika jobb inne i stan. Får se om jag får något napp, hoppas då verkligen det. Pratat med A-kassan. Ska skicka in nytt Arbetsgivarintyg och förhoppningsvis kan jag få lite arbetsrelaterad ersättning för just nu har jag grundbeloppet och de ska ni inte ens prata om. Existensminimum? Bullshit, här lever vi under det. Eller jag hehe.

Pratat lite om att kanske flytta ifrån området vi bor i nu. Men vi vet inte, får se helt enkelt. Vi bor ju jättebra nu, nära till allt och ingen av oss vill bo direkt i smeten heller. Men det är jobbigt att behöva vara rädd och ha ögonen på spänn konstant när man går ut på kvällarna. Hur ska vi göra? =/

Snart dags för rosa bandet månaden. Men tycker att det borde gå till ALL form av cancer eftersom de brukar samla ihop så sjukt mycket pengar. Eller det kanske det gör, en viss del?

Nej usch orka med det här.....
#1 - - att älska Alex Schulman:

när jag skrev att tåg är för bönder så var det ett skämt. trodde alla skulle förstå eftersom det åtföljdes av den universella skämt-smileyn ":P"



/Hiro

Till top