Up and awake

Vardag / Permalink / 1
Vaknade tidigt imorse av att det började härjas i trapphuset. Det är de enda stället i hela lägenheten som det är lyhört. Vi hör aldrig våra andra grannar om de inte slår och bankas rejält hos dom men just i sovrummet. Där trapphuset går, där hörs ALLT. Väldigt jobbigt när folk springer i trappen, pratar på sitt språk och gormar och skriker i telefonen, slår i dörrar mm mm. De borde förstärka väggen så man slipper höra.

Inte fått någon hjälp om kommentatorsfältet än heller. Känns lite dumt. Hade ju tänkt få det så himla fint och så blir det bara strunt av alltihop.

Funderar på att köpa lite slingor till mörkt hår och slänga i.
Få lite liv i det mörka. Börjar bli lite trött på det men vill inte ha superljust, bara en lite mer levande färg. Så får det nog bli.

Mamma ringde förut. En liten uggla hade flugit in i altandörren imorse. Den dog inte tack och lov, blev bara lite groggy och flög på mamma när hon skulle ta kort. Den lät så söt. Ni får se bilder sen såklart. Pappa skulle skicka hehe.
Mamma skickade också en bild på ett tallriksunderlägg jag haft sen jag var liten. Med My Little Pony, gud vilka minnen. Har alla mina ponnysar kvar, i riktigt bra skick dessutom. Kommer aldrig göra mig av med dom. De luktar så gott, barndomsdoft. Inte alls som plasten idag. Kanske var för att den var miljöfarlig kanske haha!
Har även fat, djup tallrik och mugg i MLP. Också i superskick hehe.. Onödigt vetande hehe.

Fick mail från H&M. De hade behållt mitt CV jag skickade in via internet och de skulle använda det i framtiden. Gud hoppas hoppas. Vad skoj det skulle vara och få jobba där. Där man handlar minst en gång i veckan. Tyvärr måste man ju gå via internet och man kan inte lämna CV i butiken men vad gör det hihi. Superglad nu!
#1 - - teela:

hur gick det med jobbet på guldfynd? du verkar vara en sån öppen, glad o snäll tjej så det borde inte vara några problem för dig att få jobb om du bara få komma på intervju. Prova Gina tricot, även ZARA söker nya medarbetare i Göteborg

Till top