Uppvaknande

Vardag / Permalink / 1
Väcktes, eller skrämdes rättare sagt av att Daniel, fastighetsskötaren ringde på dörren. Jag som drömde så mysigt om att jag stängde in alla troll i skogen haha stängde dörren kort och gott.
Så nu springde han och älsk runt och sätter upp hyllor och en tavla i vardagsrummet. NIIICE. Får visa sen hur det blev. Jag ville såklart ha hyllorna längre ner men då protesterade älsk hehe.
Dagen innan löning också. PIIIINAAA. Ska lägga undan en himla massa pengar, har fått ett eget konto hos pappa som jag sätter in vid och måste prata med honom om jag ska ta ut. Känns väldigt bra. Första gången som jag lyckats spara några tusen. Slösar alltid bort dom direkt. Men nu går det super. Hade önskat mer jobb på Lindex bara, men det är ju som de är.
Ska knalla förbi Lindex på Kungsgatan idag och lämna in CV innan jag ska till Model Lab vid fem.

Installerat alla The Sims 2 nu, utom lägenhetsliv som bråkar med mig. Funderar på att köpa det istället. Hittade billiga begagnade på Blocket så. 200 kr är ju inte farligt alls för det spelet. Hehe nööörd.
#1 - - Jennifer:

Sv: Jag bor i Säter. :P Och du hade bott i Borlänge innan läste jag, skoj! :) Men du flyttade för kärleken antar jag? ;) Min kärlek flyttade till mig från Halmstad han. Man kan inte alltid styra kärleken! ;)



Förstår om du lämnade hunden hemma, det hade nog jag också gjort. Hehe. Vad är det för ras på dina hundar då? Är de renrasiga? De är iaf supersöta!!!! :D



Kramar

Till top