Vad håller folk på med?

Det dunkar, slår och härjar ovanför. Alldeles nyss lät det som om någon stod utanför fönstret och slog allt vad de kunde med en hammare. Både Zamme, Whisky och jag blev livrädda. Och nyfiken, man undrar vad dom håller på med? Några har flyttat under dagen, från sjätte eller femte våningen, kanske tömmer de vinden nu? Smart och ta det sist?
Ibland är man bra sugen på att ha en villa, men vi vet inte vart vi vill fastna någonstans just nu så vi låter bli helt enkelt. Hmm igår låg det en äcklig barntröja i hissen, najs huh? Häromdagen tops, spy.
Måste gå upp imorgon och kolla så allting är kvar i vårat vindsutrymme också.

Åhhh de har äntligen fått in Double Cheeseburger på donken igen, nu är de bara dags för El Maco att göra sin entré igen. Godaste burgaren helt klart hehe.

Blir nog inget Österrike heller, 8000 kr för en biljett känns väldigt väldigt mycket. Men eventuellt ska vi åka med Jezika och Tony till Tyskland en helg iaf. Till Leipzig om jag inte minns galet. Men det beror ju på, det kanske kommer u sista minuten flygbiljetter till Österrike. Lär vänta iaf.

Vet inte om ni har sett programmet som går på Discovery just nu. Ross Kemp i Afghanistan. Det är hemskt. I detta avsnittet avlider tre soldater när de beskjuts av talibaner. Herregud, att ingen skriver om det här i media här i Sverige? Vet inte vad jag ska säga, det är bara så sjukt...

Känner mig så bitter och trött! Förlåt..

Kommentarer
Victoria

hm...ja det är helt sjukt. människor är så himla elaka ibland jag förstår det inte. ingen vinner på det.


2008-09-25 - 23:37:42 Website: http://victoria.blogg.se/
Jennie & Exxa Spexxa

Åh tack snälla du, vad glad jag blir att du tycker det :D Såna kommentarer värmer verkligen! Älskar dina bilder också, ser ut som fotografbilder!


2008-09-26 - 08:55:52 Website: http://exxa.blogg.se/
queenpeach

låter som det bor en del skumma personer där. Kolla gärna in min blogg o webshop:D


2008-09-26 - 09:57:02 Website: http://queenpeach.blogg.se/
Matilda

söt


2008-09-26 - 12:05:35 Website: http://matildafiona.webblogg.se/
     Kommentera jättegärna hos mig, tänk dock på:
          - Kopiering & användning av mina foton utan tillstånd är förbjudet.
     - Alla kommentarer granskas innan publicering, kom ihåg att IP-numret visas.
     - Mail:
kontakta.candis@hotmail.com

Namn:

Mail:

Website:

Kommentar:


Follow


V Ä L K O M M E N
En föredetta dalkulla som tagit sig till Östergötland tillsammans med man, barn & hund. Bloggar om det som jag finner intressant men kärleken är lite extra stor för foto & nagellack. Jobbar som vikarierande butikschef på Rituals Cosmetics och trivs som fisken i vattnet :DFollow