Vad händer idag?

Vardag / Permalink / 3
Ska skriva ner en lista på alla jobb jag sökt, sedan sitta runt och kolla vilka butiker i Allum som man måste ansöka via nätet. Älsk är på någon kurs med jobbet och kommer inte hem förrän vid tre.
Imorgon blir det en tripp till Allum för att lämna runt CV som en tok, sen vid halv fyra är det intervju med Model Lab, vill väldigt gärna jobba där. Tänk, fotografer, makeupartister. Vilka tips man skulle kunna få. Gud jag vill så gärna.
Speciellt när jag fick ett sjukt opersonligt brev hem idag igen från Guldfynd där det står att jag inte fick det. Vet ni det är sånt här som gör att man inte vill söka jobb mer. Tillslut ger man upp när man får tillräckligt många nej, man tappar sugen totalt.
F*n jag vill ju bara ha ett jobb... Vill inte leva på älsklingen som jag gjort i ett halvår innan vi flyttade hit. Är det så illa att jag faktiskt måste plugga vidare för att få något? Men vad fasiken ska jag plugga till? Har kollat runt och inte hittat något som tilltalar mig alls.
Hade vi bott i Sthlm hade jag sökt direkt till Make Up Institute.
Tyvärr så kostar den kursen närmare 63 000 kr och då är det Makeup artist och hårstylist. Det får vänta, får väl säkert andra ideér under tiden som jag vill göra. Avskyr sånt här.. Men i dagens samhälle lär man plugga vidare om man ska komma någonstans, men frågan är som sagt VAD man ska plugga vidare till!!
#1 - - JENNA:

JAG ÄLSKAR DIN DESIGN! ( :

header rockade, och du var jätte fin! :D

#2 - - Cecilia:

På willys! Den borde finnas på alla matvarubutiker :)



Wow vilken fin design!

#3 - - David:

Jag säger bara: övning övning övning. Man ska vara beredd på frågan som kommer på en anställningsintervju innan den kommer, så slipper improvisationen ställa till med besvär. Alla är ju inte bra på att improvisera. Testa t ex den här övningen inför nästa jobbintervju:



http://www.campus.se/Start/intervju/Campus-Intervjuskola-del-1.aspx



Hjälpte mig iaf. Lycka till med jobbsökandet!

Till top