Wall-E

Vardag / Permalink / 2
Men vilken söt film, jag är totalt förälskad i den lilla skit till robot. Gud. Underbar film. Måste köpa den sen utan tvekan. Lille Wall-E, mitt hjärta smälte och tror även älsk blev lite förälskad i krabaten han också. Kärlek på hög nivå.

Och nu är det faktiskt sängdags. Försöka ta tag i jobben imorgon igen. Känner ingen ork eller lust till det. Känner mig så negativ gentemot arbetsgivare, hur de skiter fullständigt i att höra av sig när man mailat eller ringt. Visar ingen respekt för de vet att de har övertaget. Det gör mig så bitter, tyvärr. Vill inte vara det, vill vara sprudlande och glad och full av energi. Just nu finns det bara ett skal som försöker göra allt för att få något att göra om dagarna. Vill inte att Henke ska stå för allt, jobba ihjäl sig för våran skull, det är absurt.

Historien fortsätter som alltid. Nu ska vi se hur den slutar bara..
#1 - - Alisa:

Visst var filmen helt bedårande underbart och perfekt? JAG ÄÄÄÄLSKADE FILMEN!

#2 - - fine:

jag skrattade så jag kiknade av pixars förfilm och grät av wall-es söthet. Underbar film! :D



Om du vill se en väldigt rolig film, se Horton hears a Who! från skaparna av Ice Age. jag kände mig tvungen att lägga upp några bilder från filmen på min blogg efter jag hade sett den, låg och skrattade jättehögt mitt i natten så jag väckte säkerligen någon granne - men jag kunde inte hålla mig :)

Till top