I got my sushiii..

Vardag / Permalink / 2
Gissa vem som ska få trycka i sig en massa sushi idag?! :D MOOIIII. Det ska bli så gott så gott. Längtar :) väntar bara på att älsk ska träna klart. Här sitter jag och berättar hur ensamt de har varit heela dagen och så drar han och tränar hahhaa. Men det är bra att han håller igång, det bör man. Eller ja det är bättre än att sitta still hela dagarna iaf.

Lost maratonet fortsätter ikväll :) igår sköt Michael Ana-Lucia och Libby, så då vet ni vart vi är någonstans hehe. Kan knappt vänta tills vi kommer till femte säsongen, den ska tydligen vara helt jäkla sjuk = grymt bra.
Men än har den inte släppts på DVD och eftersom kära IPRED-lagen är införd så vågar man ju inte ladda ner avsnitten heller, orka se dom på datorn, man missar ju massor då :) hehe.

Inget Arbetsgivarintyg har ramlat ner i brevlådan heller
:S är ju snart en månad sedan jag slutade och bad om det senast förra veckan och det skulle varit inne idag till a-kassan. Tack och lov så är min handledare rätt hyvens och de skulle inte göra något förrän papprena kommit in. Det är ju såhär att jag får ju inte ett öre från dom så länge de inte fått några papper *suck*

Så nu blir det inget mer från mig idag :) ni har fått er Sara dos för den här gången. Pusss
#1 - - Sanna:

Tyvärr så är folk så där.

Usch och fy, fick ett "erbjudande" från en tjej.

- Jag kan göra din desgin för ynka 300kr.

PHÖ!? Galen? =)



Tydligen så gillade hon inte den du gjorde åt mig :P

#2 - - B:

Vä gott är det med . Jag skulle äta den varje dag om jag kunde!!!.

Vilken fin design har du i din kommentar sida!!!, ser jätte fin med en .

Till top