Skönt utan pressen..

Vardag / Permalink / 7
Det är faktiskt väldigt skönt att inte känna pressen att man måste skriva ett inlägg här. Så har det alltid varit innan, måste skriva inlägg så folk läser. Jag skapade bloggen för min egen skull men det blev tillslut att jag skrev för att få läsare. Fel anledning helt och hållet.
Mår mycket bättre nu när jag inte läser om vad alla människor har och inte har, vad de gnäller på mm mm.
Älsklingen är väldigt glad att jag inte bloggar lika mycket längre också :) och det är de som är meningen också. Jag vill hellre ta hand om de som finns på riktigt i mitt liv än de som "inte finns".
Ni förstår nog vad jag menar om ni läser meningen rätt.

Nu är det Lost Säsong 2 som gäller :) NAJS...
#1 - - Anonym:

rådiggar verklige ndin design :D

#2 - - emmie :):

förstår precis vad du menar, jag har hellre färre läsare och får skriva när jag vill, precis som en dagbok man skriver för sin egen skull. tycker det bara är jobbigt att läsa bloggar där de kämpar som fan med att endast få läsare, är bloggen bra så växer den av sig själv lixom :P

#3 - - Mindy:

Hej gumman.

Allt bra med dig denna dag? underbart väder denna måndag..Hoppas att du har massa skön sol & värme på dig denna dag.kram

#4 - - ..:Sarah:..:

den va ju helt galet bra ju!

#5 - - Jannike:

mm jobbigt med press.men gillar folk ens blogg så kommer de nog in och läser varje dag även om det bara är 1-2 inlägg istället för 10,så tror inte man ska tvinga sig själv att skriva.

#6 - - Jannike:

just det ,vad luktar jessicas nya parfym?funderar på att köpa den sen,såg ju att du köpt den.

#7 - - Agilitydream:

Många menar att light och zero smakar lika.......jag håller inte med. Tycker som du att zero är godast. Tack för din kommentar.

Till top