A U G U S T I

Vardag / Permalink / 0
Det är Augusti :(( åhhh deprimerad jag blev nu. Helt plötsligt blev det höst känns det som. Vi har inte haft en dag med varmt och riktig sol på snart en månad. Tror Gbg fick sin värme i Juni och nu kommer den inte tillbaka igen för den här sommaren!

Jag lever iaf. Hade inte tid och ork att sitta vid datorn igår. Kom hem vid halv nio, då hade älsk lagat mat och Micke var här. Sen blev det film. Baksmällan = skitfilm. Astråkig och jag skrattade inte en enda gång och de gjorde inte pöjkarna heller. Alla blev riktigt besvikna :P sen blev klockan tolv och vi gick ut med hundarna och nu sitter jag här och ska snart iväg till jobbet igen. Jobbar bara fyra timmar idag, så de blir ett skönt pass!

Ni som beställt design av mig hoppas jag förstår att jag gör designer under sommaren I MÅN AV TID. Det står även i formuläret där man beställer designen. Jag jobbar, ska packa för flytt och ha ett privatliv samtidigt och de går före allt som har med bloggen att göra. Så är det :) men är man duktig på att förklara hur man vill ha det så blir jag färdig snabbare. Jag har tyvärr inte tid som förr att sitta och tänka ut en helt ny design utan att ha vare sig färger eller dylikt att gå på! Då går de som haft en bra beskrivning före i kön så jag kan bli klar snabbare under tiden jag försöker tänka ut en design till någon annan!

Får tillbaka min dator snart också. De hade inte hittat några fel på den?! Men WTF, den gick ju inte ens att starta här hemma. Börjar fundera på om de är fel på batterikabeln eller vad sjutton det heter. Men vart får man tag i en sån då? Måste ha en innan flytten iaf :P
 
DAGENS LÅT: Xavier Naidoo - Dieser Weg
Till top