Bear Grylls = LAME

Vardag / Permalink / 5
Bear Grylls är en jäkla tönt, den största tönten någonsin som bara verkar vara ute efter att skada och tortera djur så mycket han bara kan. Snacka om att han är överdriven i allt han gör. Machoidiot. Usch, fattar inte hur älsk kan kolla på honom. Vill bara hoppa in i tv-rutan och strypa puckot :P haha. LAAAAAME!

Kommer INTE sakna det här området vi bor i iaf. Lös hund idag igen. En söt liten papillon tjej. Hade velat ta med henne in och ringt polisen. Gormade åt ägaren att koppla sin hund och han sket fullkomligt i det. Det här är hans flickväns hund dessutom, har sett dom flera gånger. Stackars hund.
Kom upp till vår lägenhet och hela jävla korridoren stinker rök och de ligger en ciggfimp utanför hissdörren. Våra trevliga pundargrannar som inte fattar ett dyft när de är så nertjackade konstant. Älsk har släppt in den ena flera gånger, han har varit så borta i skallen så han har knappt fattat att han blivit insläppt. Tror inte han riktigt är medveten om vart han bor ens =// usch. Trevliga grannar, verkligen.
Ska blir så SKÖÖÖÖÖÖNT att slippa det :) aldrig mer det här området i Partille. Akelius har tyvärr noll koll på vilka dom släpper in.

Nej nog med gnäll från mig nu :) ska gå och lägga mig och kika på underbara Scrubs och mysa med min älskade och våra små vovvar.

"One time I got Chunky Monkey in my eye.." - JD
"Faaasteer.. EEAAGGEEEEL.." - JD
#1 - - Malin:

Hej vännen! Scrubs blev det för mig igår med. Lovely! Lovade att lägga ut bilder från min resa. Detta är gjort. Blev bara några mer kommer på fejjan någon dag nu det närmsta. Hoppas att det går bra med allt packande.

Kram

#2 - - Linda H - Hair & Make-up artist:

Oh yes he is =)

#3 - - Elin - Design&Makeup:

Du vill inte vara i vår trappuppgång och hiss vill jag lova dig.

#4 - - Sis:

han är så himla äcklig. Slå ihjäl oskyldiga djur bara för att göra ett uselt program. Kan han inte bara kvävas av en jättelarv eller ramla nerför en glaciär...

#5 - - Emma:

Hej igen! Hoppas att allt är bra med dig/er nu i era flyttplaner! : - )

Du gjorde en design åt mej för ett tag sen. De är så att jag skulle vilja ha den ändrar lite grann.. ; - ) Om du har tid & lust.

Kramis Emma

Till top