Catching a falling staar..

Vardag / Permalink / 5
Vitsig rubrik ellerhur?! Haha.
Älsk är på loppis och säljer lite grejjor som vi inte ska ha längre. Känns ju bättre att få några slantar för det istället för att kasta allting och inte få någonting alls. Har precis lassat i mig mannagryns gröt och vildat till mig lite med grön ögonmakeup :D spännande. Ovant om inte annat, men så grymt snyggt. Tack Linda för att du inspirerar! Blir grönt även ikväll men kanske liite mer spejsat. Ska försöka ta kort på kreationen också hehe.

Är nervös för att lämna bort min lille kille i fyra månader också :*(( är så rädd att de ska hända honom något. Han är ju så förbannat liten även om han ska försöka vara tuff. Fucking ångest, not good. Men jag vet att han kommer få det jättebra. Bara jag som är larvig och nojjig som alltid. Men han är ju min lille bebis. Det blir ju så om man inte har egna barn än, djuren är ju mina små barn kan man väl säga, hur larvigt det än låter.

Min dator har kommit till ICA också. I FILIPSTAD. Jävla nötter :P speciellt när man sade till dom att man bytt adress. Ingen dator har kommit hit än så länge. Lite nervös är man ju, den kostar ju ändå en slant!

Ikväll blir de ut och skaka lite lurviga med massa boys och älsk. Ska träffa Jennie senare under kvällen också. Kommer nog bli riktigt skoj :))
Lär rappa på nu så jag hinner göra allt innan bussen går. Pöss pöss
#1 - - Linda H - Hair & Make up artist:

Ja jag har inte haft lila på år och dar, så jag kände mig nästan lite tvungen då! =)

#2 - - Marie:

Jo men verkligen:( Dumt att man inte får säga sin mening i det hela heller för att kanske sätta ner dom på jorden för en gångs skull!

Allting bra med dig annars då?:)

#3 - - Michaela:

Fin bild! Och riktigt fin blogg :)

#4 - - Anna:

Hej!

Jag mejlade dig igår men vet inte om det blev rätt adress - ska det vara KONTAKTA.CANDIS@ hotmail.com

eller

CANDIS@hotmail.com ????



Mvh Anna

#5 - - Lina:

Jättefin blogg! :D verkligen :D



Händer idag då? :D



Kram!

Till top