Design till Bella

Bloggdesign / Permalink / 5
Hon ville att den skulle gå i gammelrosa/gammeldags stil, my favourite :D och ha runda kanter och att bilderna i headern skulle gå ihop i varandra såsom jag har. Hon skickade även några bilder som hon ville ha med. Några andra önskemål var: behålla flikarna som hon hade, signatur, annan bakgrund på menyrubrikerna.
Tycker den blev söt.
Det är faktiskt tredje gången som jag hjälper Bella :)

Klicka på bilden för att komma till hennes sida.
#1 - - Anna:

Oj Vad duktig DU är !!! :) Både din egen och denna nyskapade till Bella är ju skitsnygg!!

/Anna

#2 - - sara:

jättefin!

#3 - - Linn:

Sv: Haha, PRECIS så är det här med. Dennis lagar mest mat, men allt annat? No fucking waaay... får alltid tjata på han så det blir sura miner från alla håll. Men vad ska man göra?

#4 - - anje:

svar; svenskt o svenskt, det är FCI som bestämt namnet på rasen då den blev med i organisationen för prövning. o FCI är vad jag vet ett organ över hela världen, så sveriges fel är det knappast! ;) men vill du ha en perro de presa canario så är det bara att importera. dock är dogo o presan två olika raser framöver, just för tillfället väldigt lika - men det beror ju på att rasen nyss delats.lycka till i letandet efter hund! :)

#5 - - Sabina:

Hej,

Till at börja med: du gör underbara design. Alla jag sett har jag gillat mer eller mindre :)Vad kostar det att anlita dig för en design? :)

Kan du bara göra en header om det är så att man bara vill ha det?

Jag är väldigt intresserad av att få lite hjälp.

Tacksam för svar. /S

Till top