Duktiga puckon..

Gnälligt / Permalink / 4
Min dator skickades av klåpare på PC City till Filipstad! När jag hade ändrat adress och även meddelat dom det. Då skulle de vara så snälla på ICA i Filipstad och skicka den till oss i Gbg. Detta var 2 veckor sedan och ingen dator har kommit än. I Filipstad är de snorkiga och uppkäftiga och säger att de vet ingenting och att den inte finns kvar där och att de bara skrivit våran nya adress på paketet och sedan skickat igen. Så kan man inte göra tydligen.

Vi har inget kollinummer, ingenting som vi kan kolla upp den eftersom vi aldrig fått något nummer. Min dator för 6000 kr är ute på villovägar, känns verkligen roligt!
Tydligen så ligger den på El Giganten i Upplands-Väsby. Helt jävla sannslöst :P
Sorry för ett gnälligt inlägg :) men min älskade är ju försvunnen.
#1 - - Joysan:

Ja, det är tur det :-)...Jag dricker dem aldrig, hihi. Ja, de som har dött av dryckerna har ja druckit flera i rad eller ihop med alkohol, men bara det liksom, att man faktiskt kan dö av det är ju helt sjukt. Det borde ju stå varningstext på! Nej, man kan inte vara rädd för allt...verkligen inte, men just sånna där saker tror jag man måste vara lite försiktig med...bläääsch! Kram

#2 - - Zandrita:

Vilken söt blogg! Den ska jag kolla in :)

#3 - - Eliiz:

SV.

ok jag vet iaf när jag praktiserade hos en frisör så gjorde hon blonda slinger i sitt hår & hon var svart hårig & då använda hon silverschampoo. fast det kanske e säkrast att färga, dt gårju iaf snabbare :)

#4 - - Emma:

Låter jobbigt det där.. :/

Till top