Frågorna cirkulerar i skallen..

Vardag / Permalink / 3
Älsk sitter och pratar med chefen i Österrike just nu. Vi har ju enormt många frågor som vi vill ha svar på och det är ju inte så himla konstigt kanske hehe. Vi ska ju inte flytta inom sverige direkt. Dock så är de krångligare att få en lägenhet där nere eftersom vi har hundarna. Jag hoppas verkligen att vi inte får en skitlägenhet med kokvrå :( sånt vet vi inte heller än. Och vi åker den 30:e Augusti och älsk börjar jobbet den 1:a September.
Har inte fått svar på något alls än.

Börjat packa. Skickar upp klänningar och lite skor till mamsen och papsen. Sommaren är ju slut när vi flyttar i princip och då är de ju ingen idé att ta med sommarkläder känns de som. Lite smått panikslagen börjar man bli. Hur fasiken ska vi hinna egentligen? Kommer gå igenom de där påsarna hundra ggr innan jag bestämt mig vad som ska få följa med och vad som ska få stanna. Vet ju inte alls hur vi får ner allt *suck* att inte ha någon kontroll på saker gör mig nervös och stressad :P de kanske märks.

Nej måste gå och göra iordning sovrummet, det är kaos :P
#1 - - Linda H - Hair & Make-up artist:

tack =) ja den hamnar kanske på nån session nån gång.. synd att fler inte vill ha lite mer crazy stuff! oftast ska det ju bara vara cleant!

#2 - - Schnitzel:

Tänk på för allt i världen att det är varmare längre i Österrike än i Sverige ;)

#3 - - Joysan:

Usch! Jag lider med dej, hatar verkligen att inte ha kontroll på saker & ting :-(...Hoppas allt hinner lösa sig! :-)...kram

Till top