Godmorgon Cuties :)

Vardag / Permalink / 4
Idag är en lovely day. Idag är dagen då lilla jag ska köpa en ny dator hihi *LYCKAAA* Mitt jäkla fanskap till dator, som vi skickade in, vill inte fungera och vi har provat allt. De skulle även ringt från PC-City i fredags, de gjorde de naturligtvis inte, varför är jag inte förvånad det minsta?

Känner mig enormt upprymd och glad idag :D För flytten, den nya datorn, för att jag har världens underbaraste fästman vid min sida, mina älskade hundar, söta jobbarkompisar. Känner mig för en gångsskull väldigt tillfreds med tillvaron. Väldigt sällan jag känner så eftersom de alltid är något som ska krångla eller gå åt pipan. Än så länge har inget mer hänt, förutom min dumburksdator :P

Förstår ni att vi har en espressomaskin i våningen i Österrike?? :D Badkar, mixer, internet. ALLT :D förutom sängkläder haha. Helt underbart. Kommer trivas som fisken i vattnet känner jag. Ensam för att älsk ska jobba? INGET kan vara värre än när jag satt ensam i Filipstad, INGENTING. Vantrivdes så fruktansvärt där och efter att Sofia försvann så blev allt outhärdligt. Förlåt stassare, men alla kan inte älska eran lilla by, ta det inte personligt!
Pappa du behöver inte vara orolig :) Jag lovar..

Fasiken, de är 16:e Augusti idag, tiden går fort!

Nej nu ska jag väcka sjusovaren, som faktiskt kom hem innan ett igår hehe. Ska ju till jobbet alldeles strax och vovvarna är kissnödiga. Puss puss

Kommer sakna våran utsikt och alla fantastiska solnedgångar :)
#1 - - Lisa:

Fin blogg! Kika gärna in på min och berätta vad du tycker :) Och grattis till parfymen :)

#2 - - D:

sv; haha eller hur. Myket smartare att skapa själv,plus så blir det personligt1 :D så hur har din dag varit? kram!

#3 - - Linda H - Hair & Make-up artist:

Hej! Du är en av vinnarna i tävlingen! maila dina kontaktuppgifter till mig på Lindda@gmail.com så att du kan få hem din vinst =)

#4 - - Anonym:

Jag älskar älskar älskar dig min vackra Sara! Längtar till imorgon! <3

puss o kram

Till top