Hejdå a-kassan och facket..

Vardag / Permalink / 4
Kära J*ns på ams har gjort det igen. Pga att jag inte varit aktivt sökande efter jobb så är jag nu avanmäld hos a-kassan. Detta efter att jag helt enkelt ifrågasatte honom. Såhär skrev jag till honom: "Men jag undrar, tror du på största allvar att jag kommer få något bättre nu som jag bara kan stanna vid i en månad och sedan sticka utomlands? När jag dessutom jobbar på ett annat ställe 5 dagar i veckan! Är lite nyfiken på om du tror att jag kommer hitta något bättre, för det tror inte jag!"
Känns som att kära J*ns bara vill visa sin patetiska "makt" och försöka visa vem som bestämmer eftersom jag blev lite uppkäftig. Men vet ni, jag orkar inte hålla på med det här längre. Så jag tänker gå ur allt vad a-kassan och facket heter. Jag pallar inte att bråka om 2500 kr i månaden. Varje månad har de varit något som inte stämt in, saknats eller varit fel. Så på måndag ska jag skicka in avanmälan och begära tillbaka alla mina arbetsgivarintyg som jag skickat in. De är ju de minsta dom kan göra så jag kan skicka in allt till en annan a-kassa när jag kommer hem till sverige igen.
Ett tips. Skicka ADLRIG in originalet av intygen till a-kassan. Vidimera dom istället. Kopiera alltså och låt två-tre personer skriva under kopian med namn, telefonnummer och personnummer! Då har du alla dina papper hemma och a-kassan kan inte säga ett dugg, för så får man faktiskt göra.

Snart blir det iväg till jobbet :) blev ett långt och "tråkigt" inlägg nu på morgonen hehe. Men de känns skönt att bara slippa allt vad ams och a-kassan heter. Allt ordnar sig. Älsk har fått mig att börja säga så hehe :))
Med honom klarar jag allt. Pösss
#1 - - Nicole:

Jag håller med! Dom klippte mitt garantibidgrag som jag får varje månad för jag söker jobb. Bara för ja inte svarade i telefon 2 ggr klippte dom det. Dom är helt körda i huvudet. Och det var nån gubbfan som blev sur på mig cokså för att jag skrev ett långt mail och "skällde" på dom, då fick man skit tillbakaa!

En anledning till varför jag börjar plugga nu me, så man slipper gå dit hela tiden.

#2 - - maria:

Ja dom är inte roliga att ha göra med, jämt ska det bråkas och diskuteras, kan inte vara ett roligt jobb hehe.

#3 - - Marie:

Ah förstår att du blir irriterad dom tror verkligen att dom sitter på en tron bara för att dom råkar ha lite makt! Va fn bara för att dom tjänar bra med pengar så kan dom väl skänka en snäll tanke till alla som faktiskt betalar in sin a-kasse avgift och gör så gott dom kan!

#4 - - Elin - Design&Makeup:

sv: haha jag tycker han är bra ja :D Australienska eller brittiska är det va? Inget fel med det ;)

Till top