Helloo in das lingonforest..

Vardag / Permalink / 3
Lär ju träna på min "tyska" haha.
Fått se lägenheten vi ska bo i också. En 5:a :D med tvättmaskin, espressomaskin, internet, badkar mm mm. Kommer nog trivas helt ypperligt. Ligger dock 13 km utanför Innsbruck, men vad gör det? Kommer bli så underbart. I förrgår hade de hittat en etta med kokvrå och bäddsoffa hehe var inte speciellt glad. Men tack och lov så förstod hon i Österrike, som letar lägenheter åt oss, att det inte funkade, speciellt inte när jag skulle med :) känner mig liiite lugnare nu hehe.

Verkar som om flera bloggare börjar komma in i höstkänslan. Jag har den också. Man känner av det så väl. Lite kyligare i luften, inte den heta värmen som varit så fort solen kikat fram. Sommaren är över :( hemskt.

Någon som vill köpa en ny dator till mig?? Fick tillbaka min från lagningen nu. De hittade inget fel. Sätter igång den, kommer in i DOS och lär trycka ESC eller F2 som innan och när jag gör detta hamnar jag på en svart sida med PASSWORD:  skrivet. Exakt samma fel som hände förra gången vi skickade in den och då var de inge fel heller. Sen när man sätter i batterikabeln så startat inte ens datorn, den är helt död. Men utan kabeln är de inga problem alls?! Jag måste ha en ny dator :( Fasiken..

Idag blir de design och packande som gäller, inte många dagar kvar nu. Spännande.. Kanske blir en liten design ändring här också :) hihi.. Ingen större ändring dock!
#1 - - Sofie:

då har du missat något riktigt gott ;)

#2 - - Jennie:

En 5:a låter inte dumt :P



Fin bild med:)

#3 - - Elin - Design&Makeup:

Försök vinna en hos kenza, hon har en tävling nu. Inte riktigt en dator man gör designer på och så, men en dator iaf.

Till top