Hundarna kommer inte..

Pälsklingarna / Permalink / 3
..följa med till Österrike. Min underbara svägerska Jessica och svärmor ska ta Zamme och Whisky i fyra månader. Ska vi sedan bo kvar efter dom "provmånaderna" så ska vi ta ner dom. De behöver ju som sagt rabiesspruta nu och sedan efter ca 100 dagar ska man göra en odling för att se om de börjat producera antikroppar. Om de INTE gjort det så kan vi inte ta in dom i Sverige förrän man gjort en ny odling, efter en till rabiesspruta. Som om vi inte skulle stanna kvar efter fyra månader och ska hem igen så blir det enorma problem med karantän mm.
Kommer sakna dom varje minut de inte finns hos mig :(( det gör mig så ledsen. Har aldrig varit ifrån Zamme t ex. En vecka som mest. Han har alltid fått följa med överallt. Men jag vet att Jess kommer ta hand om honom och vara rädd om honom. Han är ju så himla liten. Sen får han ju busa och mysa med hennes Siberian Husky Sibbe också.
Han är ju min bebis, mitt barn. Innerst inne så ångrar jag att jag köpte honom, men skulle aldrig klara av att sälja honom nu efter så många år. Men ni som planerar att skaffa hund för första gången, tänk efter minst 10 ggr innan. Man vet aldrig vart man hamnar i livet och vad man vill göra i framtiden och det är ju inte bara att skaffa hundvakt heller. Det är min lilla åsikt iaf!

Åhh jag kommer inte vara hemma hos mig älskade när han fyller 4 år heller :*(

Älsk och jag får passa på att resa runt lite i fyra månader innan våra älsklingar kommer ner till oss om vi stannar. Det är ju bara 3 timmars bilresa till Venedig t ex :) sen får vi ju lära känna stan lite innan också, lära oss språket bättre och sånna saker.

Men nu ska jag gå och sova bland alla svarta sopsäckar. Vovvarna får sova med oss nu också, sista veckorna tillsammans. My god vilken ångest jag har, men det kommer ordna sig, det brukar göra det. Puss puss

Tack Jess och mammsen nr 2. Vet inte hur jag ska kunna tacka er tillräckligt ♥


#1 - - Petra:

så trist att ni inte ska ta med hundarna! Men dom får det säkert bra kvar i sverige! :) men jag förstår att ni kommer sakna dom!

#2 - - Alisa -[Amor Vincit Omnia]- Alisas Blogg Awards:

Nej gumman gud vad jobbigt:( Åh jag lider verkligen med dig!

#3 - - Elin - Design&Makeup:

Nej vad jobbigt att vara utan dem så länge, vad tomt det kommar att kännas för er. Skönt att ni har några som kan hjälpa er i några månader, väldigt snällt utav dem.

Till top