Ingen ny design.

Vardag / Permalink / 4
Nej de blev ingen ny design på bloggen idag. Tydligen fel format på PSD filen som min header är sparad i :P eller ja fel version av Photoshop, även fast de är samma version i min och älsks dator. Jajja, jag orkar inte göra om en headern från scratch just nu, så de fick bli lite uppdateringar inne på kommentarssidan istället. Kändes på sin plats. Man glömmer ofta bort de andra sidorna på bloggen, de finns ju som sagt fler än bara framsidan hehe.

Honey ringde nyss och berättade att han hade varit och lämnat av Zammis hos Jess nu. Han skulle få sova i hennes säng och de har inrett ett helt rum till honom med hans leksaker och sånt :D Känner mig lite lugnare nu, men är ändå lite småledsen. Inte så konstigt kanske men men, nog pratat m det nu. Vi får lite semester från dom helt enkelt, man får tänka det som så!

Tänkte jag skulle försöka hålla mig vaken till tolv och betala räkningar så man har det gjort och slipper hålla på med det innan jobbet imorgon. Börjar inte förrän ett så har ju tid på mig iofs, men känns skönt att ha de gjort.
Jobba kortispass imorgon iaf, för sjuklingen Jonna :) bara 5 dagar kvar på jobbet nu. Tiden går verkligen fort.. Blev ju nyss klart att vi skulle flytta?

En bild från idag på mig och Zammeälsklingen!
#1 - - Zäta:

hm vet inte, vilken film är den ifrån?söt bild!

#2 - - supermom:

Först och främst... önskar er lycka till i Österrike! Hoppas ni kommer att trivas och inte sakna vovvarna för mycket.Har insett (efter ditt videoklipp med lägenhetstouren) att vi bor på samma gata! Hihi!Gillar ditt videoklipp där du typ skäller på de som först ska ha en design och sen när allt är klart inte vill ha den längre! Bravo!Kram på dig,

Mimia

#3 - - Linda & Deamon:

Min internetdosa har varit ute på villovägar men nu är den tillbaka! Sitter och väntar på att pengarna ska komma in, dom brukar komma efter tolv., Så jag sätter in pengerna åt dig idag! :)Tråkigt med dina bäbisar.. :( Men det kan ju faktiskt vara nyttigt att vara idrån varandra lite också. Dom verkar ju få det jätte bra, sova i sängen och allt :)

Hare bra!

#4 - - Frida:

Vilken söt blus? du har på dig! :]

Till top