Last night..

Vardag / Permalink / 0
Var riktigt skoj :) killar är ofta mycket roligare att umgås med än tjejjer. Vet inte varför men har fått det bevisat flera gånger. Var hemma hos oss en snabbis sen åkte vi upp till Jon på Hisingen och satt ute på hans bakgård och drack och skrattade om vartannat.
Träffade på en riktigt konstig kille också som kom ner till oss och började prata. Han vägrade ge sig. Följde efter oss upp till Jon och skulle prompt hälsa på honom, komma in i lägenheten, hälsa på alla som han redan hälsat på, säga hejdå mm mm. Han var riktigt läskig men måste ha haft någon form av autism eller dylikt. Han vägrade ge upp =/
Sen åkte vi iaf ner på stan som var helt jäkla smockad med folk. Gick inte att gå normalt, var som att gå i ett fullsmockat köpcentrum. Berodde nog väldigt mycket på att Madonna hade konsert också.
Vi skulle ju som sagt gått ut och skakat rumpan lite hehe men de var så jäkla mycket folk så vi sket i det och tog en taxi hem efter att vi fyllekäkat =) tyckte ändå att de var en lyckad kväll men man ska fasiken inte planera att gå ut!

Så nu ska jag sätta mig och designa lite åt en tjej :) spännande. Pösss

Jens, Pir, jag & Micke


Jag & älsk
Till top