Lördagkväll..

Vardag / Permalink / 5
Sitter och väntar på att älsk ska komma hem. Han är på nåt ställe som har ca 20 000 olika ölsorter. Vet inte vad de hette dock hehe. Men han sa att han skulle vara hemma innan tolv. Så förhoppningsvis är han det, troligtvis inte. Jag ska nämligen upp och jobba imorgon. Har öppningen :P sist han var ut och skulle ta några öl så kom han hem vid halv fem. Ja ni kan ju gissa vad jag sa om det. Han får gärna vara ute så mycket han vill, men gärna inte när jag ska jobba!

Sitter och småkikar på Djurpolisen på Animal Planet. Blir så arg på människor som inte kan ta hand om sina djur. Lämnar dom med stora sår i halsen och säger att de mår bra. Varför skaffar man djur om man inte kan ta hand om dom? Är glad att de hittar hem till de flesta sen iaf.

Lillkillen Zamme ligger bredvid mig här i soffan. Lille plutten min. Tänk att en sån liten kropp kan ge så mycket kärlek, värme och glädje. Kan inte leva utan honom.
Nej Ipren mot red week pain och sen fortsätta kika på tv. Puss pusss
#1 - - Valentina:

Varför ska du flytta till Österrike? :O

Jag var förresten där förra året, har en morbror och lite släkt där.

Riktigt fint land!

Rent och så, till skillnad från Sverige där det ligger skräp överallt...

#2 - - Molly:

Jag känner igen det där med att mannen går ut och festar just när man ska jobba. Kommer hem och skramlar och så kan man inte somna om.. eller som jag själv är, jag kan knappt sova utan Kalle i sängen :P

#3 - - Anonym:

SVAR: för 500 spänn? :OOOOOOOOOO

#4 - - Elin - Design&Makeup:

sv: ja förmodligen företag och sådant. :) Jag skulle aldrig betala iaf ^^

#5 - - Hannasfoto - Fotoblogg:

Vilken fin blogg du har :)!

Till top