Men godmorgon :P

Vardag / Permalink / 1
Lite sent kanske och älsklingen min ligger fortfarande och sover. Blir ju så när man går till sängs vid ett - halv två på natten, men de får man göra när man är ledig dagen efter.
Hade velat åka till stranden idag men tror inte snutt är så sugen på det tyvärr, får parkera mitt lilla hiney på balkongen istället under några timmar. Jättevarmt och skönt ute, ingen dag man vill sitta inne!

Sitter och dricker teét Himlagott :) det måste få följa med till Österrike. Precis som mina körsbärs & jordgubbar/champagne. Man kan inte bara slänga sådant, det är alldeles för gott hehe.

Ska försöka få liv i den såkallade pojkvännen nu. Han är snarare en död fisk just nu. But I love him anyway :) kommer bli spännande att få vara tillsammans helt själva också. Vi har nästan alltid haft en vovve med oss eftersom älsk fick Whisky bara halvåret efter vi blev tillsammans :)
Han ska få hjälpa mig slänga i slingor i håret idag också, sådeså. Spännande hehe.
#1 - - Agnes:

SV. det går inte att kopiera in länken, men inlägget är inlagt den tionde maj i år, och rubriken är shimmer.nu... men jag kunde inte hitta den på den hemsidan....

Till top