My lonely night..

Vardag / Permalink / 4
Precis dammsugit och tvättat golvet i hallen, känns lite fräschare nu. Ska ta ett drag igenom vardagsrummet också och sen bädda madrassen som älsk köpte idag :) den blir våran säng i en vecka framöver nu, hemskt men får ju ligga nära honey iaf hehe. Ska ta lite bilder sen och visa våran tomma lägenhet. Har äntligen börjat förstå att vi ska flytta nu, alla sakerna behövde försvinna för att de skulle gå upp ett litet ljus hos mig hehe. Ja jag är seg..

Jobbade som sagt idag. Kort pass, som blev långt med tanke på busskaoset. De har fått in enormt mycket fina saker nu. Ny säsong = new stuff. Inte bra :P och jag som har en strikt budget just nu hehe. Men en liten sak fick jag med mig hem, kostade inte många kronor men går till en bra sak. Får visa den sen eftersom das camera dog för en stund sedan när solnedgången skulle fotas. Min vanliga otur.

De kom tyskar in och handlade idag också. Försökte mig på lite german men de gick ju åt helsike. Men ett Bitte Schön efter deras Danke Schön lyckades jag klämma fram iaf haha *klappa på axeln*

Nej om jag ska försöka dra med mig datorn in i vardagsrummet. Inge skoj och sitta i köket när man hör Family Guy går på tv där inne :))

Långt inlägg, orkar ni inte? Läs inte :) bara en massa babbel. XOXO
Thomas Järvheden - Glöder
Tyckte den var så mysig igår när jag hörde den. Saknar min älskling.
#1 - - Jennie [ Foto & Min Sjukdom ]:

Har två ringar efter den djupa kniv biopsin jag gjrode när jag skulle få min diagnos på blodsjukdomen o det har jag på mitt ena knä. ser ut som ett gristryne. sen har jag andra ärr när man slagit sig o liknande som jag alltid skämts för men nu skiter jag i vilket. Jag gick alltid i långbyxor förr på sommaren på jobb o liknande. Som jag skrev så har jag börjat tänka annorlunda och jag har accepterat hur jag ser ut o insett att man inte kan göra så mycket åt det och man lever bara en gång så bara att passa på o leva istället för att bry sig om sådana småsaker =) På tal om annat så skratta jag som tusan när jag såg det klippet innan. humor om nått. Och kul att du gör videobloggar förresten, jag har med funderat på o börja med det .

#2 - - Johanna:

Hej gumman! Hoppas att allt är bra, och att ni börjar få nån ordning på allt. Är verkligen avig på er. Jag undrar om du hinner göra en design till mig innan ni flyttar. Du är bäst, har kollat igenom en massa sidor, men ingen håller samma klass som dig. Hälsa Henke. Ps älskar dina videoinlägg =) Kram Johanna

#3 - - Ahnna Gaberud:

HEHE DIGGADE OCKSÅ DEN låten sjukt mycket...även den där låten om stureplansbrudar m.m... Hoppas ni får det super i österike..Vilket äventyr..

#4 - - Anonym:

Svar: Det var det.. men nu är jag klar :P Vad ska man göra nu då?

Till top