R a i n - r a i n - r a i n

Vardag / Permalink / 5
:( kan vädret vara mer grått och deprimerande? Tror grannarna fått spel ovanför också. Möblerar om låter det som. Varför gör man sånt på morgonen när andra människor kan ligga och sova?

Kan inte någon vänlig själ bara skänka mig ett Tamron AF SP 90/2,8 Di Macro?? Snäääälla, de kostar ju baaara 4585 ;-

Överbliven sallad från igår fick agera frukost idag, så nu står jag mig nog större delen av dagen då jag ska jobba. Mums mums. Fetaosten är helt gudomlig! Creamy and delicious.
Kort pass idag. Fyra timmar. Skönt. Sen ska älsklingen min få hjälpa mig att slinga håret. Trött på min mörka hjälm helt enkelt och efter att ha sett Kim Kardashian's riktigt lyckade färgning av håret så ville jag också prova. Blir de fel, bara att färga om :) fast i en mycket ljusare brun!

Är det någon här som har testat Lancomes nya mascara DRAMA? Borsten verkar helt gudomlig. Använder Virtuose just nu, ett prov jag hittade i sminkväskan. Är riktigt förtjust i den. Den separerar fransarna, klumpar inte och blir bra med färg. Men förbättrar ändå på den med hjälp av MUS Max Lashes. Har ni testat den nya, berätta gärna hur den var :)
#1 - - Anonym:

sv. Varsågod! :) Aha okej, funderar då på att kanske skaffa en då. Ja det förstår jag ju, 150 är ju inte farligt. Det blir ju så bra resultat också, den du gjorde åt Sofie vart ju supersöt!



#2 - - Nelia:

Åk till Sthlm, här är det sol! :)

#3 - - Elin - Design&Makeup:

sv: Tackar :)



Haha ja precis.

#4 - - Elka:

Haha ja det vore nåt att få :P Sorry e pank själv.

#5 - - Nelia:

Äsh nu kom ju regnet även hit :(

Till top