Snart dags att nussa..

Vardag / Permalink / 4
Älsk sitter och kollar på tönten Bear Grylls igen :P hela jäkla avsnittet handlar om vad han har dödat och käkat upp och vilka sjukdomar man kan få. Döda zebror, kamelspindlar, larver, gräshoppor, sköldpaddor mm mm. Den mannen skiter fullständigt i vad som eventuellt kanske är utrotningshotat :P bara att hugga huvudet av dom och käka. "Tastes like creamy geew". Jag kräks..

Hittade en hel bunt med papper när vi packade nu. Min gamla dagbok ifrån Lunarstorm. Väldigt intressant att läsa. Ska ta bild på några rader sen och visa er. Man kan inte tro att de är jag som skrivit det. Skrev allt som föll mig in då. Små dikter överallt. Vad jag lyssnade på för musik. Fyndiga rubriker mm mm. Hade nästa lika många läsare då som jag har här.

Har lite ångest över att de dubbar ALLT i österrike. Då menar jag allt :P serier, filmer mm. Jag måste ha internet, annars kommer jag avlida hahaha. Fattar inte hur man kan dubba sönder sånt. Verkar inte som att österrikarna och tyskarna gillar det heller, men ändå så fortsätter dom göra det? Wierdoos.

Nej nu ska jag dra med mig älsk ut och gå med vovvarna :) sen blir det Scrubs som alltid och imorgon blir det lite jobb och en av älsks kompisar från Sthlm kommer hit och ska vara här över helgen. Kommer även en till liten sthlmare hit på lördag hehe och ska också sova här :) blir en liten avskedsutgång på lördag nämligen. Nog från mig :) Pösss
#1 - - z a n n y h ♥:

Kul att du kikade in och röstade! ha det bra :)

#2 - - nadia:

Nej, dom små är bara söta. Men dom är ju även mycket hoppigare och så där, och jag får alltid för mig att dom ska hugga mig eller nånting. Har blivit biten i benet av en hund när jag satt hemma hos en kompis i hennes soffa, så kom en hund bara från ingen stans och hoppade på mitt lår och bet som fan så det blev en stor röd svullnad i flera dagar senare. Och den som hoppade på mig i låg stadiet, då cyklade jag och den hunden välte ner mig..



Alltså jag förstår mig inte på dom :O fast det är ju ägarnas fel antar jag..

#3 - - Alisa -[Amor Vincit Omnia]- Alisas Blogg Awards:

Det är fan sorgligt att sådant är "vitkigt" för många. SUCK!

#4 - - Elin - Design&Makeup:

Han gör ju det man gör för att kunna överleva, vilket hans program går ut på. Jag och Daniel brukar sitta och kolla på det, men ibland vill man bara spy.

Till top