Thoughts..

Candis / Permalink / 6
Idag jobbar jag sista dagen på Hallbergs Guld. Känns småtråkigt när man lyckats kommit in så bra i en grupp och trivs med människorna man jobbar med och så ska man åka iväg och göra annat.
Honey sa det i förrgår också att han tyckte de var lite tråkigt att flytta härifrån nu när vi fått vänner och kommit in i stan och lärt oss det mesta. Men det är ju så livet är och vi kommer säkert hamna någonstans superbra sen senare i livet där vi kommer stanna. Vi får ta igen allting då på något vis :)

Efter jobbet ska vi växla in alla pengar till Euro och sen imorgon så åker vi vid åtta på morgonen för att ta färjan över till Tyskland vid klockan tre på eftermiddagen. Tänkte ta och videofilma på vägen ner så ni får se lite av resan :))

Förstår ni att vi ska åka imorgon?
Det gör inte jag, Har gått sjukligt fort!
Så ikväll blir mitt sista inlägg för några dagar. Vet inte när jag kommer få internet men de tar nog inte lång tid ;) hehe.

För en gångsskull har Katrin pratat om någonting bra. Avskyr henne som pesten men när hon pratade påThe Voice om provocerande bloggar så har hon ju ingenting annat än rätt. Ja hon har även själv provocerat fram läsare och de säger hon ju också i klippet att bloggarna kanske har blivit inspirerad av henne. Mycket möjligt men jag tror allas våran lilla KIssie ligger bakom det mesta. Innan hon blev känd var de ju ingenting mot var de är nu =// tråkig och skrämmande utveckling.

Kan inte lägga in videoklipp, de får komma senare.
Nu ska jag till jobbet :)) Puss pusss
#1 - - Molly:

Åh, jag hoppas att resan går bra!

#2 - - Junitjej:

Jag kikar in och önskar dig en trevlig helg! Härs kiner solen. Gör den det hos dig också?

#3 - - Joysan:

Åh...jag förstår precis hur det känns att behöva lämna precis när man börjar "komma in i något"...Lite så blev det för mig när jag började min ubildning. Iofs hade jag då trivts och varit en i gänget på jobbet i lite dygt två år...men det blir ju lite vemodigt att lämna då. Nu blir det ju så mycket större för dig, jag har ju liksom jobb och skola i samma stad och kan bara inte låta bli att springa in på jobbet minst en gång i veckan bara för att säga hej...haha. Hoppas att resan ner går bra nu och att ni kommer iordning snabbt! Ska bli riktigt spännande att läsa om resan och ditt nya liv :-)...Kram/Joysan

#4 - - Emma:

vad spännande! hoppas ni får en riktigt bra resa och att allt går bra :D kramkram

#5 - - e l i n a r m o u r:

Hihi jaa =)

Vad är han för ras?

Tycker han liknar en Chihuahua lite ^^

#6 - - e l i n a r m o u r:

Haha då hade jag lite rätt ialf =)

Till top