I'm going to bed now..

Vardag / Permalink / 8
Skulle jobbat 13.00 till 17.00 imorgon men de blev lite ändring på det så de blir jag som öppnar istället. Så de blir sänggående för mig strax, eller madrassgående :P kommer aldrig mer i hela mitt liv vilja sova på en madrass självmant.

Fattar inte hur man kan känna sympati för djumördaren i Lerum heller.
Säga att de är synd om honom och att han behöver vård?! VADÅ SYND OM HONOM? Han har mördat runt 20 djur. Människors älsklingar och vänner. Han ville döda kvinnor, han ville få sin fantasi förverkligad. Klart han är ångerfull nu han har ju för fasiken åkt fast för att han klantade sig på facebook, klart som fasiken han ska försöka slingra sig ur allt som en jäkla orm! Vård? Finns ingen vård för sånna som honom förutom livstidsfängelse. Borde vara mer som i USA. Minst 15 år per djur han har torterat och mördat! Usch sånna människor skulle man bara vilja slå ihjäl på fläcken... Sorry, men sånt gör mig så förbannad och han kommer aldrig få min sympati eller medkänsla!

Imorgon kommer äntligen babe hem igen :) saknar honom massor. På torsdag kommer mamma och pappa ner och hämtar köksbordet och mina kläder/skor. På fredag blir de lite bio med Micke, hejdåbio kanske man kan säga. Och på söndag åker vi, skadat :D

Nej nattdags. Puss puss hoppas ni sover gott nu!
#1 - - Sofie:

okej..sov gott :)

#2 - - Sofie:

ja du..sött, kanske lite hallon :P vet inte riktigt men gott luktar den :D

#3 - - Zäta:

haha okej det blir nog mycket näsdukar för mig. jag gråter för ingenting. tillochmed på the simpsons :P

#4 - - W e b - L i n n . n o:

Åh den colan så god ut. :P

#5 - - Linda & Deamon:

Mina pengar kom inte in förns efter tolv inatt men nu är det BETALT & KLART :)Lägger du in designen idag eller? :)

#6 - - Linda & Deamon:

Förresten, har det kommit ut en ny cola? Den såg ju mumma ut iaf! :)

#7 - - Trixie:

Jag behöver lite akut hjälp, hur ändrar man färgen på texten i kommentarsrutan? Hittar ingenstans hur man gör, har exprimenterat lite själv med utan framgång ;)

#8 - - Anonym:

ååå, cherry-coke! vart har du hittat det? eller har du bara tagit en bild?

jag älskar ju cherry-coke! :)

Till top