1:a December

Travel - Österrike 2009 / Permalink / 4
Hej alla sötisar. Natten har varit okej faktiskt, satte i mig en Alvedon Forte innan läggdags och sov utan problem. När jag låste efter honey imorse mådde jag sämre, men en halv Forte igen gjorde så jag kunde somna om. Vet inte hur jag ska förklara hur jag mår, typ som att någonting sitter uppkört långt bak i näsan, i bihålorna. Stel i nacken och ryggen, ont lite överallt, hängig i största allmänhet.
Men samtidigt är jag nästan aldrig sjuk, det är nästan på pricken ett år sen sist när jag precis hade börjat på Guldfynd. Låg sjuk i över en vecka, så himla typiskt. Shit vad dålig jag var då :P kommer ihåg när jag stod och väntade på bussen för att åka hem, en halvtimme stod jag ute i snålblåsten i Gbg. Sen var lilla Sara dålig hehe.

Shit vad jag saknar ett eget ställe där jag kan gå loss med julpynt
:(( älsk frågade om vi inte skulle köpa lite så vi kan pynta, men de känns så onödigt att vi måste kasta det sen när vi flyttar ifrån Österrike. Men några fina julkulor måste jag köpa innan julen är här :) de har ju såååå mycket. Har förälskat mig i en plastgran också, den är inte helt vit, men det är som snö som ligger på grenarna, så himla fin. Den skulle jag vilja köpa och ta med mig hem för att använda senare!

Glöm inte rösta på Henkes bild också :))) vi blir mer än glada om ni gör det!

Nej nu ska jag designa och dricka upp mitt te och lite senare kommer ni få se första luckan ur min julkalender!
Hihi det luktar tallbarr från våran adventskrans :) Mys..

I miss the summer, do you??
#1 - - V I L J A:

Krya på dig Sara! :) Kram

#2 - - Dea:

Nepp jag saknar inte sommaren, men snön saknar jag. :(

#3 - - Elin - Design&Makeup.se:

sv: Ja det är så roligt egentligen då folk verkligen tror att de vet allting, men då de i själva verket inte vet något alls ^^



Jaha okej, jag önskar fortfarande det finns något mittemellan. Båda förstör mitt liv om man säger så :S

#4 - - Jannike:

Saknar inte sommaren. Älskar vintern men snön lyser verkligen med sin frånvaro här,suck.

Till top