An evening to remember..

Travel - Österrike 2009 / Permalink / 4
Verkar inte bara vara hos mig det är dött nu under fredagen :) 28 inlägg att läsa och de brukar vara 100 st när man varit borta i några timmar. Känns lite ovant att de är så få inlägg att läsa.

Sitter med färgiluring i håret, färgar den utväxten som har blivit, för de blev inte alls bra när jag gjorde det sist. Så för en gångsskull färgar jag och har inte intensiv toning som jag brukar :) hoppas det blir bra, tog bara en flaska för det är ju som sagt utväxten som ska färgas och den räckte till i princip hela håret och då ska tilläggas att jag har ganska så tjockt hår :)

Varit nere på ett köpcentrum som heter Cyta och handlat lite färg och sånt. Älsk köpte även nya finskor som han ska ha på julfesten på torsdag. En sak jag reagerat på här i Österrike. Dom kan INTE köra bil och de kan fanimej inte parkera :P 90 % av alla bilar står snett och över rutor. Antingen är parkeringsrutorna för små eller så är folk sjukt dåliga på att köra bil.
Höll på att bli en krock med en idiot som skulle stressa förbi oss i en kurva och bakom den kurvan kom en bil. Jävla idiot =// han borde ha krockat, men då hade personen i andra bilen säkerligen strykt med. Usch för sånna människor!

Nej dags att tvätta ur färgen..

#1 - - S A N N A S . R U M:

Ah, hon tog bort min länk men hade uppe designen ändå, och ah, det är ju stöld så jag sa till blogg.se att jag skulle polisanmäla både dem och henne om de inte gjorde nåt (;

#2 - - ElinArmour:

Haha, trodde du menade att din pöjk hade köpt "finskor" som i finska tjejer xD

Hahahahahahaha

#3 - - W e b - L i n n . n o:

sv: Jo takk, tusen takk. :P hehe er deilig å få med seg ting igjen. :P Ble så ensomt uten nett. :P

#4 - - yo:

cool ;)

Till top