Award – I think you are an awesome girl!

Utmaningar & Listor / Permalink / 14


Världens sötaste Alisa gav mig ett award och med den så följde en uppmaning att berätta 10 saker om dig själv :) dock ändrar jag lite på reglerna nu och istället tänker jag skriva om 10 favoritbloggare och varför dom är just mina favoriter.

AmandaAlisaMolly TsukiiLinn Therese Nadia JennieLinda Malin

Alla är minst lika underbara och kreativa, inspirerande och varma i sitt sätt att skriva och visa upp sitt liv. Dom sticker ut lite från mängden, dom är inte de vanliga bloggarna som man ser dyker upp hela tiden idag. De är sig själva, i allt dom gör. Inget spel, ingen mask. Bara dom.
Jag måste läsa deras bloggar varje dag. Alla har en sjukt skön blandning av design, foton, p
rivatliv, hundar, mode, vardagliga livet, kärlek mm. Vill du inspireras och ryckas med så ska du definitivt läsa deras bloggar! Vissa har jag precis börjar följa och andra har jag följt i snart flera år :)

Tack underbara tjejjor för att ni förgyller mina dagar här nere i Österrike när det känns lite extra tungt och sverige-saknad väller över en.
Önskar jag kunde lägga ut alla bloggar jag läser och älskar!.

Dock vill jag även nämna några till: Jennie, Nicole, Babbi, Josefin, Cornelia, Sanna
Även dessa är heeeelt underbara
och starka och borde lyftas fram mer ♥ PUSS
#1 - - Babbi - Bloggdesigner:

Håhå.. tack för du nämnde min design blogg :). Du har väl checkat in min nya bloggdesign i den låsta bloggen.. VA! :-D Trevlig helg!

#2 - - Molly:

Ja, vad mysigt :D



EHm.. hahah, jag vet inte. Min cam och mitt ljud håller ju på att krångla. Kanske kan se om jag kan fixa det nu i helgen :D

#3 - - Linn:

Mnah, sötnos<3



Sv; Hahah min med!!

#4 - - TESCHO - Webbdesign och mycket mer:

Skickar en bamsekram

#5 - - Josefin:

Vad söt du är :)!!



Nu blev jag glad :D

#6 - - Molly:

Åh, du är för gullig :D



Angående läraren: Ja, hahah.. jag tänkte skriva det i inlägget också.. men jag glömde bort det, men det är helt sant! Förstår mig inte på lärare som har hackkycklingar och favoritelever.. det blir bara fel :S

#7 - - Amanda:

MEN.. ÅÅH, ÄR DU NÅ GO ELLER <3

#8 - - Jennie [ Foto & Min Sjukdom ]:

Gud vad söt du är! Du verkar vara en otroligt fin människa och en riktigt bra vän. (finns inte många sådana nuförtiden!) Kul att du gillar min blogg. Hoppas att några kan uppskatta sitt liv lite mer med hjälp av min blogg. =)

#9 - - Jennie:

Åh vad glad jag blir :D gullig du är. Ska säga att jag är här och kikar ofta jag med :)

#11 - - Babbi - Bloggdesigner:

Du är go du :) Du och Tescho och era fina ord fick mig att börja tänka efter vilka relationer jag har via bloggen och att det är dax för mig att oxo skriva några rader! Inspiration is the shit :) Kram o fortsatt trevlig helg!

#12 - - : : T S U K I I ♥ : ::

åååååååååååååååååh kramaaaas! du är så mysig mysig och söt! jag blir så glad, du värmer alltid med dina ord. När dagarna känns tunga så får man en fin kommentar av dig som lyser upp en. När dagarna är kanonbra (som ikväll) så är du pricken över i:et. Du lyser inte upp min dag utan det är snarare jag som bländer folk av lycka haha. TACK SARA! <33

#13 - - Alisa ♥ Amor Vincit Omnia:

Naaaaw gumman:D Tack du förgyllade verkligen min morgon!:D Du är underbar du med på alla sätt och vis:D

#14 - - Melany:

Nej men Saraa, nu fick jag YTTERLIGARE nya favoriter ju. Jag kommer snart inte hinna läsa alla bloggar man följer vaje dag haha. Men visst är det underbart, att det finns så många goa människor man har privilegiet att få följa i bloggform! :D

Till top