Having a good evening..

Travel - Österrike 2009 / Permalink / 3
Precis varit lite olydig och laddat ner soundtracket till New Moon och min personliga åsikt är, Twilights soundtrack var mycket bättre :) enligt mig då såklart. En låt blev jag så förälskad vid: Alexandre Desplat - New Moon. När hon tänker på ängen om jag inte minns fel. Den var såå mysig, ni kan lyssna på den här nedanför.

Annars har vi inte gjort något speciellt ikväll :) kikat på Twilight för älsk ville överbevisa mig att Edward visst berättar om Jaspers skill att han kan lugna omgivningen, gissa vem som hade rätt?? Jag naturligtvis. Tycker de var knäppt att de inte tog med de i Twilight, men i New Moon berättar dom om det.. Måste vara förvirrande för de som inte läst böckerna :P

Men nu ska jag gå och lägga mig och läsa lite, hörs imorgon. Puss pusss


#1 - - Anna:

Jag håller med dig om att soundtracket till Twilight var bättre än det till New Moon :)

#2 - - Amanda:

VERKLIGEN! Usch :( Han tycker det är förjävligt och ser verkligen hur dåligt jag mår, så han ska köpa en ny åt mig i tidigt julklapp säger han <3 men känns sååå himla dumt, jag vill inte att han ska behöva betala en ny för över 6tusen spänn :c Tyckte det var hemskt nog att han tänkte köpa ett objektiv för 3500:- till mig.. Jag är dålig på att ta emot saker, speciellt så dyyyra saker! ;/ Men vi får se hur det blir, kanske kan fixa så pappa betalar halva med honom i julklapp eller något.. Skulle kännas lite bättre iallafall :) Sov gott stumpan!! Puss & kram!

#3 - - Sofie:

så mysig bild :)

Till top