New Moooooon..

Travel - Österrike 2009 / Permalink / 10
Filmen var AWSOOOOOME :D loved it. Visst lite småsaker, men man kan ju inte få med allt från en bok och få de exaaaakt likadant. Men den gick så fort :P inann man hann förstå vad som hände så var den slut!
Sen tyckte jag faktiskt att vampyrerna var vackrare i förra filmen, kanske berodde på att de använde andra färger i Twilight. Sen tycker jag verkligen inte hon som spelar Rosalie passar i rollen :P en tjej med utländskt påbrå som blir blond, de funkar fasiken inte!!!
Så gissa vem som drömt om New Moon hela natten haha..
På bion satt det sammanlagt kanske 10 pers :P TIO PERSONER som vill se den på originalspråk, några var från andra länder dessutom. IDIOTIIIIIII säger jag bara igen haha!

Lider verkligen med Amanda som blivit snodd på sin kamera :*( vilka jävla idioter.. Alla bilder borta och de vet ju ni som läst min blogg hur jobbigt jag hade de i somras när min hårddisk med 1 års bilder pajjade.
Men hur kan man ta något som inte är deras? Som dom VET kostar skjortan och som är full av bilder. De gör mig verkligen förbannad :((

Frukostdags, Pusss!

#1 - - Dea:

Wtf!? 10 pers! :O

De e ju samma sak när man är i Estland, där är ju också nästan allt dubbat till antingen estniska eller ryska! ><

#2 - - Amanda:

Tack för att du bryr dig gumman <3 Det känns verkligen FÖRJÄVLIGT! Somnade gråtandes igår och vaknade likaså, jag blir så jävla förbannad när jag tänker på det! Fan också :( Fattar inte hur någon kan ha mage till att stjäla en systemkamera!! Dessutom i en litenliten butik som var stängd, och dom var de enda kunderna inne.. Svårt att fatta vilka det var som tog den då liksom?? Nej jag fattar fan inte hur man tänker.. Helt sjukt.. Mardröm :(

#3 - - Anna:

Usch, fattar inte hur människor kan göra så! Min kompis blev av med sin kamera förut, men då lämnade tjuven kvar minneskortet i väskan. Så hon fick ju i alla fall behålla bilderna, så då kändes ju inte förlusten riktigt lika stor. Men en kamera är dyr, så det är trist när såna här saker händer!

#4 - - K a j s a j i . c o m:

Ja, både i den första filmen OCH i böckerna. I böckerna var ju t ex Rosalie så otroligt vacker att man nästan inte kunde se på henne, men i filmen är hon inte alls så speciell. Men det är väl svårt att hitta sån perfektion som det är i böckerna på en "äkta" person :P

#5 - - K a j s a j i . c o m:

Nä, det passar verkligen inte, blir bara fel!

#6 - - Camilla:

Lät som en VÄLDIGT bra bio då och jag är glad att du är nöjd. Jag är nog en av de få tjejer som faktiskt varken sett första eller andra filmen. Kommer inte göra det heller ... i alla fall inte detta året =)



Gillar bilden skarpt.

#7 - - Nelia:

Meh vart fick du det ifrån? Att skådisen som spelar Rosalie skulle vara en latina? Det är hon ju inte!

#8 - - Nelia:

Nä det håller jag faktiskt med om, hon va väldigt knasig i denna film, tycker nästan hon såg bättre ut i första, men i denna va hon inte den där vackra vampyren som beskrivs i boken. Så jag håller med.

#9 - - Frida:

Underbar bild! :] Du är duktig du.

#10 - - Johanna:

Jag bara älskar New Moon har sett den 2 gånger, helt underbar film. kram

Till top