Rose red..

Travel - Österrike 2009 / Permalink / 10
Fick en liten fråga vart jag köper alla söta muggar och tänkte att de kanske är fler som är nyfikna :) de kommer från märket NICI, ni vet de som gör så söta nyckelringar och dylikt. Finns att köpa på bland annat Bokia. Så de borde ju finnas i sverige också. Har en mugg med en enhörning från NICI sedan tidigare och den köptes i sverige så. Kika på Bokia och andra bokaffärer så hittar ni dom säkert.

Dåligt med uppdatering idag som sagt, har inte känt för att blogga överhuvudtaget. Man kan inte alltid vara på topp. Normala människor kan faktiskt känna sig nere ibland.
Sitter och målar naglarna pitch black, tycker de är så snyggt. Imorgon är hubby ledig och då ska vi kanske baka lussebullar :) de var hans idé hör och häpna hihi. Min snutte..

Zamme har varit och tagit blodprov idag. Tänker inte prata mer om det, kommer bara spy ur mig en massa skit då. Kan bara säga att den människan som sätter på honom munkorg igen kommer jag vrida nacken av!!!

Min älskade kom hem med 3 röda rosor till mig idag
han vet verkligen hur man ska få mig glad igen. Älskar honom enormt mycket! Snart vet vi om det blir Kiruna också. Spännande, läskigt också. Vad gör vi med alla saker?? Hmmm..

#1 - - Emma:

hej, jag undrar om du skulle kunna hjälpa mig med en sak?. jag undrar varför min dropdown meny och mina runda hörn försvinner på menyn när man går in på någon av kategorierna. jätte tacksam för svar :)

#2 - - Molly:

Jättefina rosor ju, supergulligt :D

#3 - - Jennifer:

Åh jag älskar alla Nici-saker ;) Har flera gosedjur med dom haha. Dom är så söta!

#4 - - Elin - Designandmakeup:

sv: haha, jag känner mig bara så dum då jag sitter och pratar för mig själv framför en kamera och jag kommer ur mig ^^



Hmm, ja jag vet inte om jag har samma dialekt som alltid eller om min norrländska försvunnit lite ^^

#5 - - Jennifer:

sv: haha naw, söt :D har 3 små hos min pojkvän och en stor (50cm) gris här haha :) Dom sålde ut grisen för bara 125kr på en hemsida så jag nappa direkt ;)

#6 - - Molly:

Yes, en kusin som heter Jennifer ja :) Såg att hon hade kommenterat hos dig.

#7 - - Frida:

jag ska verkligen söka efter dom ;D



Vad underbart mysigt med röda rosor :] Hihihi.

#8 - - Jennifer:

sv: Ja dom kostar ju minst 300kr annars iaf så :D Jag är nöjd ;D

#9 - - : : T S U K I I ♥ : ::

aw så gulligt! :D skönt med avstånd från datorn ibland, jag känner också så.. så man inte bloggar BARA för att liksom. Ni får ha det så mysigt hihi½ :D

#10 - - Linda:

Härligt för dej men nu tyckte ja mer synd om mej själv.... Hade gärna tittat på 3 röda rosor istället för en jävla massa flyttkartonger...snyft

Till top