I've been stuffing a hamburger down my throat :P

Vardag / Permalink / 1
Mmmm och gott vare faktiskt. En Big Mac & Co och sen en cheeseburger på det. Mumsigt. Så nu är magen mätt och nöjd och lite svullen på det. Najs! Har den berömda randen på magen haha de blir så efter att man suttit ner i några timmar haha.

Imorgon ska jag ner på hälsokost och leta efter Vitamin B5 tabletter. Behöver hjälp med min förbaskade blandhy och tydligen ska det vara bra. Finns något som heter Clearly Gone också men det är svindyrt. Kan ju vara värt att prova något billigare innan, de jobbiga är ju att man ska äta de så förbaskat länge för att det ska märkas någon skillnad. Helloo det är 2009, nu ska allt gå snabbt. Gärna på 10 min precis som den nya hårfärgen som finns att köpa haha.
Ska köpa hem Avokado och Bananer också som är rika på just Vitamin B5, sådeså!

Ikväll blir det filmen Mirrors, skräckis, det gillas. Får ge en recension sen naturligtvis. Förr var jag totalt livrädd för skräckisar. Det var efter att jag såg Dockan när jag var pytteliten haha. Men den läskigaste av dom alla är Blair Witch, just bara för att man aldrig får se vad det är för något och för att det är i skogen. Avskyr den filmen, den är hemsk och jag måste sova med lamporna tända sen haha.
Vilken tycker du är den vidrigaste/läskigaste filmen någonsin?
#1 - - Madde:

Vad tyckte du om Mirrors? Jag såg den i torsdags o jag tyckte den var helt okej men läskig vette fasiken.. Har nog blivit härdad efter alla rysare.. =)

Till top