"Mia" talar ut..

Media / Permalink / 8
Herregud hittade videon precis nu hoppas att den vill fungera!
Tycker det är enormt strongt av henne att träda fram efter alla år och försvara sig. Jag tror på henne, varför skulle hon ljuga? Och varför träder han Osama fram efter alla år?! Känns som ett PR trick, ett lätt sätt att få en del av Gömda kakan och alla pengarna. Och fortfarande, dottern är över 20 år, om han inte var farlig varför åker hon inte hem till sverige och träffar honom om det hela nu är en bluff??

Har ni läst Sanningen om Gömda? Vad tycker ni om den här debatten?

Källa: Aftonbladet

Om videon inte vill fungera, KLICKA HÄR!


#1 - - Erika:

Hejsan, jag är i desperat behov av hjälp, om du skulle kunna hjälpa mig med att komma på vad som är fel på min bloggdesign skulle jag bli jätte glad, på min bloggs förstasida ser headern bra ut och är på rätt ställe, men när jag sen klickar på kommentera så åker header långt till höger, jag vet inte hur ajg ska göra så att den är kvar på samma ställe, du kan ju titta in på min blogg och sen melja mig om du tror att du vet. Snälla, jag behöver hjälp.

#2 - - Alisa -[Amor Vincit Omnia]-:

Haha fundera på det, så lägger vi båda upp en:D

#3 - - emma:

Intressant inlägg, har inte följt debatten så mycket men tycker man ska vara allmänt kritiskt till det mesta inom journalistiken . Men säger som du, varför skulle hon ljuga?

#4 - - bea:

tycker det börjar bli lite tjatigt :P

#5 - - Molly:

Jo, det är verkligen hemskt :/ Att undermedvetet är jag så rädd att förlora min Kalle men jag hatar att tänka på det hela tiden när jag är vaken, så att hjärnan måste bearbeta det under natten :S

#6 - - Hanna:

Hej! Först och främst - wow, vilken snygg blogg du har! :) Debatten kring Liza Marklunds böcker och "Mia" har jag inte följt så himla noga. Har läst böckerna och dom har berört mig. Av det lilla jag vet, så känns det som denhär människan som påstår att det är osanning bara är ute efter att tjafsa och möjligtvis tjäna pengar då.. Usch.

#7 - - Yonna:

Nää varför skulle hon hitta på..? Vet inte om ALLT är sant när det skrivs i boken, men hon har nog fått gå igenom mycket!

#8 - - Micka:

Jag tror helt och klart på Liza och Mias berättelse, sånt ljuger man inte om. och boken är så väl formulerad och båda har tagit sig ordentlige med tid för att kunna framställa dem, för att hjälpa andra kvinnor, och han den där snubben vill säkerligen bara ha pengar, jävlas as. ah jag blir så arg på sånt här...



hoppas du har en trevlig dag iallafall.

Till top