S ö n d a g

Vardag / Permalink / 9
Haha vad är det med killar och handen i byxan egentligen? Vi brudar sitter ju inte och klämmer oss själva på boobsen direkt när vi slappnar av haha. Och Zamme som ser så oskyldig ut.

Imorgon blir ingen rolig dag på jobbet. Börjar 09.00 för det är någon himla kurs med Allum, den håller på till tolv och jag börjar tolv till åtta. Stackars hundarna och älsk åker ner till Skåne imorgon och blir borta i två dagar. Kan ju hoppas att kursen inte håller på ända till tolv så jag kanske hinner hem och gå med hundarna en snabbis innan eller att jag får längre rast för att jag jobbar längre, hoppas det blir så iaf!

När jag gick hem från ICA går det en idiot in på kyrkogården med en katt i koppel. HAN RASTADE KATTEN PÅ KYRKOGÅRDEN. Som vanligt skulle man sagt något, men glodde som fan gjorde jag. Hur kan man göra så? Fattar han inte att det är en viloplats? Att det ligger döda människor i marken? Jävla idiot!!
#1 - - B:

Jag undrar oxå samma sak!!. Min gör likadan.

#2 - - Sandra:

Hej, intresserad av en ny bloggdesign i samma stuk som: http://www.hejsankissen.com/

Är det något du skulle klara av att göra? :)

#3 - - Linda H - En make up artist:

Bare hette det.. det som heter nude är typ helt vitt =S och det är inte speciellt snyggt =D haha

#4 - - Alisa -[Amor Vincit Omnia]-:

Snutt, du har en utmaning i min blogg:)

#5 - - Louise:

Vilken sötnos!

Vad är det för ras?





Puss!

#6 - - Anonym:

grattis, jessica simpson blogen är med på blogg.se första sida ;-)

#7 - - Sanna:

Ja, varför gör killar så?

#8 - - Tess:

Haha! Har också alltid undrat varför killarna sitter med handen i byxan :P Man blir ju lite fundersam :P En gång gjorde jag faktiskt så när min kille låg me handen vilandes där, så stoppade jag ner min hand i min byxa :) Haha, han undrade vad fasen jag gjorde och då undrade jag detsamma, han hade inget svar på det :)

#9 - - Michelle:

söt bild :)

Till top