Tattooed pearl!

Photography / Permalink / 10
Snart är det ett år sedan tatueringen var helt klart, med en extra blomma och allt.
Varje blomma står för en person. Pappa, mamma, min lillasyster och Sofia. Varje kronblad står för våra hundar. Jag gillar när en tatuering har en mening i sig, den blir mer speciel då känns det som.

Canon Eos 400D. Kommer inte ihåg vad bländaren stod på tyvärr, har olika varje gång.
#1 - - Anna:

Jag håller med om att tatueringar ska ha en mening. Min har visserligen inte det just nu, men senare i livet kommer den att få det :)

#2 - - Zatu*:

Det är jobbigt men man lär sig leva med sorgen för var dag men glömmer gör man inte, branden dyker upp i huvudet varje dag mer eller mindre trots att det är så länge sen. Branden var anlagd utav 4 killar, alla dom är ute idag efter att ha tjänat alldeles för korta fängelsestraff! Kramis

#3 - - Alisa -[Amor Vincit Omnia]-:

Sjukt fin bild gumman:D

#4 - - Emma:

Saknar dig!! Nästa vecka tänkte jag att vi kunde gå på stan?=)

puuusss

#5 - - Anonym:

tack så mycket ;D

#6 - - H A I D I J A K O B S S O N:

Vilken underbart fin blogg !

#7 - - Anonym:

Ja, jag tror den kommer bli bra.. Det är ju som sagt synd att de måste fippla bort så mycket som känns viktigt i berättelsen. Det är samma med Harry Potter, älskar filmerna, men böckerna är så mycket mer. Om man bara ser filmerna vet man inte ens hälften av vad som pågår..

#8 - - tina:

så jävla snygg tatto:)

#9 - - Josefine:

grymt fin bild :)

#10 - - Emma:

grymt snygg tatuering! Skulle du inte kunna lägga ut en bild så man ser den framifrån, klart och tydligt. Vore tacksam om du gjorde de :)

Till top