- B e s v i k e l s e -

Gnälligt / Permalink / 7
Älskar att jobba, älskar att känna mig behövd, älskar att träffa nya människor. Därför är butik som klippt och skuret för mig.

Idag såg jag att de skulle ta in en ny tjej, som börjar redan på måndag och som också kommer jobba som extra. Vi kommer alltså få dela på ca 5 dagar i veckan, istället för att låta mig, som faktiskt var först, ta dom tiderna som finns. Känner mig besviken, ledsen och förbannad.
Kämpar på som fan, är trevlig mot alla kunderna, gör mitt jobb och jag gör det fan bra! Men ändå så ska de ta in en till. Någon de dessutom känner sedan tidigare = kommer ta henne istället för mig. Så känns det.
Man bör inte skriva om jobbet, när det är negativt, i en blogg, men jag känner mig så sårad och besviken :'(
De extratiderna som finns hade kunnat ge en person en bra lön, men nu?! Nej jag vet inte... Och som extra personal ska man ska helst hålla tyst och endast fråga när man kan ta lunch..

Jag känner mig så besviken, ska ställa mig i duschen nu, får se när jag kommer ut igen!!
#1 - - Mindy:

Här är det vår på din sida..Underbart fina färger :)Hoppas att du har haft en skön onsdag.Ha en skön kväll.krma

#2 - - San:

Fan vad surt!! :( sånt är orättvist.. Så himla tråkigt att bara vara extraanställd/timvikarie. Kram

#3 - - Emma:

Ring facket och fråga om dom ens får göra så?! Anställa och sen knuffa ut dig blir de ju typ..

#4 - - Lovisa:

Åh vad tråkigt :( hoppas att det inte blir som du befarar!Svar: Har du testversion eller hur har du fått det gratis? CS alltså

#5 - - Cristel:

du har fått en utmärkelse i min blogg ! :)

#6 - - Foki:

Sv: Jag är självlärd :) hehe detta är bara som min vardags grejj som jag gör, att fixa naglar är lika viktig som att fixa håret ungefär:) Hehe// Ha det bäst! :)

#7 - - Lifestyle by S:

Förstår hur du känner, har varit med om samma sak fast då var det mitt heltidsjobb. vi fick mindre timmar och skulle klara oss på en lön på sex eller sjutusen, funkar inte riktigt bra om man har egen lägenhet oså. förstår inte hur en del tänker :/

Till top