Besviken :(

Gnälligt / Permalink / 2
Lite småbesviken på Guldfynd på Allum. De ringde till Backaplan och behövde folk nu i helgen och Emma berättade ju att jag fanns men att jag börjat jobba lite på Eurosko så jag kanske inte var ledig. "Men så kan hon inte göra, hon kan ju inte jobba på Guldfynd ena minuten och Eurosko andra, nej jag får leta vidare"... JAHA?! Eurosko är precis som Guldfynd, de ringer när de behöver folk och i helgen fick jag inget jobb alls från skorna. Ska jag bara sitta och vänta på att Guldfynd ska ringa? Jag måste ju försörja mig även om jag helst vill vara kvar i smyckesbranschen!!
Så på måndag ska jag in och ta mig ett litet snack med chefen på Guldfynd för butikschefen på Backaplan har inga problem med att jag fått en timtjänst på en skobutik. Har ju även lovat att jobba när de behöver folk eventuellt under Alla hjärtans Dag. Så länge man inte jobbar inom samma område så borde de inte vara några som helst problem!!!
Känns lite surt med tanke på att jag inte fick något jobb nu i helgen..

Får jag stanna inom Guldfynd så gör jag gärna det!!! Men man kan inte förlita sig på att de ska ringa varje vecka!
#1 - - Molly:

Det brukar vara sådär. När man väl har ett jobb blir man attraktiv för andra, men när man är arbetslös är det helt dött :S

#2 - - Solli:

tycker du gör helt rätt! om de ringer med några dagars varsel måste du ju säkra din inkomst genom att jobba på ngt annat ställe med.

stå på dig!

be dom ge deig mer tider ppå Guldfynd o förklara situationen.

kram

Till top