Chokladmousse och citronsorbet

Vardag / Permalink / 8
Skulle egentligen vara apelsin men det fanns inte?! Riktigt konstigt, men men. Blev lite inspirerad av Jensens Steakhouse som har chokladmousse med apelsinsorbet och det är ju så gott. Sött möter syrligt, mums.
Blir lite Narnia Prins Caspian ikväll, inte sett den än och Narnia-junkie som jag är så måste den ses!

Var en stund på Allum idag och fick så snygga jeans av älsk idag. Från Bik Bok, baggy, trasiga. Väldigt ovant, går alltid med tighta jeans. Men snyggt är det iaf. Kommer ihåg när Bik Bok hade dom snygga tavlorna i alla sina butiker, älskade att gå in där. Vet inte om ni kommer ihåg. Färgglatt och massa mönster iaf, även på påsarna. Nu är det bara tråkiga vita påsar med svart text :P hehe.
Älsk hittade också jeans och så en massa t-tröjor. Snygg är han i allt iaf :D
På önskelistan finns Converse skor också. Ja jag vet, avskydde som förut, tyckte de var gräsliga. Men inte längre hehe. Baggy jeans, vitt tight linne och så converse en sommardag. Det gillar jag iaf!!
Gillar ni mina strumpor?! HAHA. Ursäkta det dåliga ljuset på bilden, fick lov att ljusa upp den.
#1 - - Pelle:

Aaa okej, fick man lite klarhet:) Nae tyvärr kommer inte någon kunna göra det eftersom det på aftonbladet står att till och med doktorerna är "förvirrade" av hennes sjukdom.Det har aldrig tidigare registrerats något liknande fall... så :) Svårt o förklara

#2 - - Micka:

riktigt snygg bloggdesign :D

du vet vad du gör.

#3 - - Gizmo & Leeloo:

Hej hej!

Nu kör Gizmo & Leeloo igång bloggens första tävling där vinsten är en glamig och stilren "unisex" halsband till en lycklig vovve.För att delta följer man bara 2 enkla steg. Vill du vara med om chansen att vinna den? Klicka in er till oss och delta!Vad väntar du på? Det här vill du inte missa!:)

Mvh

Gizmo & Leeloo

#4 - - Molly:

Hej hej :) Du har blivit utmanad i min blogg!Puss & Kram

#5 - - Anonym:

skitsnygga jeans!

#6 - - julia!:

Hoppas att du får en bra dag! :)

#7 - - Marie [P I X E L S]:

Nej man blir lite chockad faktiskt.. vi hade ingen aning att han var sjuk förrens vetrinären sa att han måste avliva Nu på engång, för det var tydligen väldigt smärtsamt det han hade och skulle endast leda till döden.. Men jag är glad ändå att han slapp lida :) Så man får försöka se de positiva. Men tack så mkt för omtanken!

#8 - - Madde:

komiskt att jag i mina dagar också har köpt trasiga jeans :D dock är mina tajta o ljusa.. men har aldrig ägt ett par sådana o nu har vi köpt samtidigt du o jag haha. =) snygga jeans!!

Till top