En sömnlös natt

Vardag / Permalink / 6
Älsk sov på soffan inatt med Whisky vars rumpa svullnade upp rejält och sprack :( Nu har han inte ont iallafall för innan fick vi inte röra rumpisen på honom men vi ska till veterinären och rensa ut det vid kvart över tre och Zamme ska vaccineras samtidigt. Sen ska vi beställa tid så vi kommer till vet och låter henne tömma körtlarna var tredje månad och även klipper klorna på Zamme då!
Vi var där redan vid åtta imorse men då hade hon ingen tid. När vi sen kom hem slocknade både älsk och jag på sängen och sov tills nu hehe.

Annars blir det lugnt idag. Försöka vakna till och kanske åka på en fotorunda. Ska försöka dra med mig älsk, han är inte så pigg på det där haha :P men vill man så vill man.

Längtar till maten ikväll. Kycklingfilé invirrad i bacon och ost, med sallad och klyftpotatis och någon sås. YUMMIIII. Och för en gångs skull ska jag stå för maten och det händer iinte ofta hemma hos oss. Tycker det är så enormt tråkigt att laga mat. Jag kan, men tycker det är tråkigt :P haha.
Såhär såg det ut efter frosten. Miljoner gnistrande droppar över fönstret. Så fint.
#1 - - Anna:

Känner igen det där med matlagningen. Jag tycker det är så tråkigt att laga mat, så därför får Älsklingen göra det. Jag diskar hellre efter maten än lagar maten :p

#2 - - Alisa -[Amor Vincit Omnia]-:

Stackars liiiten, vilken tur att det värsta är över nu i alla fall. har hört att det är ganska vanligt. Men usch så jobbigt!

vi skickar massa pusasr och kramar till Whisky!

#3 - - Alisa -[Amor Vincit Omnia]-:

Ja men precis, vi bor med ens tor hund mina hundar har INGEn problem med en stor hund men när den kommer emot en på det viset klart att det INTE är okej! vi ska skaffa oss en Enligsh Stafford Shire då jääävlar ska de få se ett ocha nnat!

#4 - - Armin:

fint :)

njaa, den är nästan tre timmar, hahah <3

#5 - - Pernilla:

Sv; Joo det har jue en tendens att alltid hända ngt när det är helg.Har varit likadant med Lennox, så fort det hänt ngt har det varit helg.

Om han fortfarande kommer åt att slicka sig är tratten för liten. Men har ni testat munkorg?

Personligen tycker jag att dom är bättre, då den inte är i vägen lika mkt. Sen upplever många hundar att tratten är läskig, just för att det tar i överallt. Använder munkorgen på Lennox, det funkar hur bra som helst.

Nej man kan jue inte springa hos vet. var tredje månad i en evighet. Men det är jue alltid bra att försöka med andra alternativ innan operation.

Fördelen med operation är jue att han slipper att problemen återkommer. Och sen blir det bättre för plånboken om man ser det långsiktigt.

Hoppas att det gick bra med lillsnutten hos vet. förut.

Kramar*

#6 - - Mindy:

Gillar denna bild med :) den var väl svår att ta eller?

Till top