Home at last

Vardag / Permalink / 4
Har redan lärt mig lagret och större delen av kassan :P här går de fort haha. Men de enda tråkiga är att de finns inte så mycket att göra. Är de inga kunder så går man runt och knyter skosnören haha men det är pengar och det är det som räknas för mig + erfarenhet som kan leda till andra bättre jobb.
Stått och kikat in på Lindex idag också hehe Emma sprang runt som en jojjo med dockor och kläder.
Det är jobbigt med att byta jobb, man får en sån bra kontakt med många av dom och så ska man sluta :( tack och lov finns Emma och Sandra kvar från Guldfynd, mina nya homegaals haha.

Kom hem och gick ut med vovvarna på långpromenad. Riktigt skönt. Tog en lång dusch och sen kom älsk in genom dörren. Saknat honom massor idag. Och nu står han och ska göra vildsvinsgryta, yummi yum. Imorgon är det en kort dag 09.45 - 14.00. Passar bra för jag måste till ams och fajtas lite, gick ju inte igår för att de ösregnade hehe skäll på mig!

NÅGON har pissat nere i trapphuset + att nån jävel har spytt en jävla pizza i stora hissen, på dörrar och hela skiten. Hur FAN kan man inte ta upp det efter sig?! När Zamme kissade i trapphuset så gick jag och hämtade spray och papper och torkade upp. Jävla människor, fan vad äckliga ni är. Men pisset har varit där hur länge som helst. Jävla Akelius. Nej usch jag vill flytta :( luktar h*vete och nej usch, finner inga ord. Kommer spy själv snart om jag fortsätter tänka på det.

Håll utkik ikväll för då kommer jag släppa en ny designutlottning för er som är intresserade :)
#1 - - Molly:

Fy fan för piss i trapphus :S I vår trappuppgång luktar det cigarettrök istället och det är inte så mysigt att komma hem till heller :S Men men, det finns idioter till allt!



Kul att det gått bra på nya jobbet :)

#2 - - Maria:

Fy f*n vad äckligt!!! Hade det varit jag som sett detta, speciellt spyan, så hade jag spytt själv... =/ Usch!!! Ni verkar ha hamnat i ett riktigt otrevligt område... Lösa hundar, spya i hiss, piss i trapphus, knarkodling... =/ Förstår dig verkligen att du vill flytta därifrån!!! Speciellt nu, med knarkodlingen som hittades oxå... =/ Håller tummarna på att ni hittar ett bättre område att bo i och kan flytta därifrån snart... =)

#3 - - Emma:

Hihi, Mig blir du då inte av med ;)

Nu är min dator som nyyy, yaay!=) Nu ska jag ut o snön! Ses på friday, hihi!

puss

#4 - - HANNAZ:

Åh vilken fin bild..!

Till top