Snart dags att promenera till jobbet

Vardag / Permalink / 6
Börjar riktigt sent idag. Fem.. Madde, chefen på guldfynd Backaplan, ringde imorse och frågade om jag kunde jobba idag. Var såklart ett längre pass än Eurosko men kan inte säga nej till dom för att jobba på Guldfynd hur mycket jag än vill :( men kanske kommer jag jobba där imorgon, vi får se. Ska försöka ha råd till ett busskort bara för jag hittar inte med bilen till Backaplan, tro mig, tappade bort mig i Allum när vi först flyttade hit haha.

Lägenheten är dammad och dammsugen nu iaf och har fönstren öppna i vardagsrummet och sovrummet för att vädra. Hoppas att det är en förkylning bara och ingen allergi, då går jag under.

Vet ni hur hemskt det är att laga mat åt sig själv? Att sitta vid bordet och äta själv? En pina, usch. Var inte det minsta hungrig heller, konstigt för jag är alltid hungrig. Vill ha hem älsklingen igen. Man är så beroende av en annan person, det är faktiskt rätt skrämmande men ändå så underbart. Usch vad jag saknar honom, min älskade.
Vi pratade igår om att fixa iordning våra förlovningsringar. De är lite söndernötta efter 2 år hehe. Slipa till dom och kanske sätta i en sten i min, vill :)

Nej dags att göra sig iordning. Xoxo Sara
#1 - - Linda H - En make up artist:

Jadu.. ingen aning =S jag får la börja från scratch, inte ge upp helt enkelt

#2 - - martina:

här kan vi snacka om fin blogg design!

nu blev jag riktigt avundsjuk på din blogg! haha

jätte fin verkligen :)

ha en bra fortsättning på dagen ;D <3

#3 - - malyyn:

OJ vad fin blogg du har! snacka om fin design, och bilden ovan är jättefin.

#4 - - B:

Jag ska städa huset imorgon, har precis samma symptomer.

#5 - - Linda H - En make up artist:

Mysigt med ringarna =)

#6 - - Anonym:

Jag vet hur det känns.. käka ensam är fasen ingen hit :( Menmen, vad ska man göra..:( kram malin

Till top