Bad day..

Vardag / Permalink / 9

Inte många som var intresserade av design så nu skiiiiter jag i bloggen för idag. Ska lägga mig och sova bort kvällen till SATC... Bye bye!

#1 - - estetmina.blogg.se:

Ja, unna dig en SATC kväll :)

#2 - - Linda H - Hair & Make-up artist:

Oj jäklar, det kan jag inte svara på.. haha, det är så olika beroende på humör, kläder osv.. men favoritmärke är MUS iallafall =)

#3 - - vesna:

näää ja förstår verkligen ej de, så himla löjligt äre av dom personerna..

#4 - - Jennie [ Foto & Min Sjukdom ]:

Ja det är helt sjukt! Man går ju och oroar sig hela tiden om vad som ska hända och livrädd att man ska få hjärtstilelstånd eller vad som. Idag har nästan sovit bort hela dagen, jag har inte hunnit eller orkat göra någonting förutom att damma. Normalt för en 24 åring som för 1 ½ år sen dunderpigg och levde livet!!

#5 - - Sofie:

ja de ska jag göra :) imorgon för då har jag tid :D

sov gott!

#6 - - Elin - Design&Makeup:

Visst är det tråkigt då man verkligen GER tid och så är det ingen som är intresserad just då.

#7 - - Elin - Design&Makeup:

sv: ja precis. OCh då de tjatar om gratisdesigner så duger de inte då man väl sätter ut några. Typ utlottningar, för att få en valfri design i min blogg nu så ska man skicka in sitt bästa skönhetstips, tror du många har gjort det då? Nej!!



Nu har jag gjort en utlottning på en annan design som ingen köpt, vet att folk vill ha den. Får väl se om det är värt att skriva om det i sin blogg för att få den.



Vissa är så lata idag!

#8 - - ahnna:

Hehe bra.. Kände att jag bombade dig med frågor..

Försöker lära mig lite smått själv, men det krävs en MASSA tålamod, som jag verkar sakna.. hoppas din kväll är fin..kram

#9 - - Jennie [ Foto & Min Sjukdom ]:

nej jag menar att jag va dunder pigg för § ½ år sen! får se vad kardiologen säger den 27e. han gillar ja inte alls för han tar inte det på allvar verkar det som. han sa typ till mig ja o sen har du ju läckage på hjärtklaffen.. vilket jag inte fått reda på o jag bara va sa du?? o sen så stressad så jag fick itne mina sjukskrivnings papper för han skulle på MÖTE! så säger man inte!!! så ska bli kulo se vad han säger när han ringer!!



Tack snälla du, du är sååå söt själv! =)

Till top