Då var det måndag igen då..

Vardag / Permalink / 4
Skulle ju ringa tandläkaren för x antal månader sedan men har inte gjort detta. Jag är rädd, kort och gott. Har inga bra erfarenheter av tandläkarbesök och de känns som att det jag måste gå på kommer bli ännu värre :(
Två visdomständer har växt ut rakt i kinden, den ena är fortfarande liten, men skaver redan och fått min kind att svullna upp. Borde sluta klaga och ta upp telefonjäkeln och ringa :(( men fasiken. Det är inte så jäkla lätt om man är rädd. Någon annan borde ringa åt mig, de hade varit lättare!

Undra vad man ska hitta på idag egentligen? Superdåligt väder ute, ösregn och dimma.

Nyss tryckt i mig en baguette som älsk kom hem med, mummaaa.. Ser inte god ut på bilden, men det var den.
#1 - - Ida:

Huuu jag är också livrädd. Har hål i flera tänder men jag törs verkligen inte... har dragit mig länge nu för det.



Kramar Ida

#2 - - emma:

sv: tack :D följ mig gärna om du vill se mer!

#3 - - Molly:

Jag är precis lika rädd.. Men det var droppen när jag fick panikångest över mina tänder och trodde att de skulle ruttna upp inifrån.



Så på onsdag drar jag ut min första tand och sedan ska jag boka en ny tid för att operera bort den andra hos tandkirurgen.



Jag vet inte hur jag ska stå ut, men jag är livrädd.

#4 - - Molly:

Svar: Jag ska dra ut de två visdomständerna i nederkäken, Den vänstra nu på onsdag, har haft jätteont och varit svullen typ 3 månader nu men det har precis gått ner (vilket är väl tur det, annars kan de inte ta bort den).



Jag vet inte om man får bli sövd under tandoperationer så, i och med att det är ett sånt litet ingrepp ändå. Men lugnande och smärtstillande kommer jag att kräva.



Det är bara i skallen det sitter, de sa de till mig i alla fall. De tog typ 15 röntgenbilder bara för att jag inte trodde på dem.



Men jag lovar dig att det inte är någon fara, när man tagit bort dem sen så slipper man skiten :)

Till top