Den andra kvinnan..

Candis / Permalink / 6
Jag kommer aldrig någonsin förstå tjusningen med att vara med en upptagen man. Jag kan inte riktigt förstå det. Om de är känslan av att ha makt över någon annan? Spänningen att det är så förbjudet och någon man kanske känner ser oss tillsammans ute? Är det bara en kul grej en stund medans man letar efter Mr Right? Men det är ju bara en kul grej så länge det inte är du som blir sårad, ellerhur?

Men vad händer om man själv faktiskt får känslor för denne?
Skulle man själv vilja vara med någon som faktiskt varit otrogen mot sin förra flickvän? Vad händer om han gör samma sak mot mig?
Vill man verkligen få sitt hjärta krossat eftersom han kanske inte vill lämna sin flickvän? Vilket han egentligen borde göra eftersom han är ett jävla svin och förtjänar ensamhet!!
Det finns ju ändå ca 6 miljarder människor där ute i världen, ca 3 miljarder är, med största sannolikhet, män. Fanns de verkligen ingen annan för dig att ta? Utan du fick lov att förföra någon som redan var upptagen och svag? För är man otrogen så är man svag. Det är min åsikt åtminstone.

Jag har själv aldrig råkat ut för detta, vad jag vet. Men jag skulle ALDRIG förlåta otrohet om jag fick reda på det, spelar ingen roll hur mycket personen ångrar sig, älskar mig och att han säger att det aldrig kommer att hända igen. Tanken på att han har kysst och varit med en annan gör mig äcklad redan nu. Visst blir man sårad, ledsen och antagligen vill man inte finnas kvar ett tag, men allt ordnar sig tillslut och allt har nog en liten mening.

Vad tycker ni om det här? Skulle ni kunna vara med en upptagen man som ni inte ens ha känslor för? Skulle ni förlåta otrohet?

Men känslor kan man inte rå för och ibland så händer det att man har fastnat med fel person och träffar den rätte helt appropå! Då tycker jag dock att man ska berätta det för sin respektive så fort som möjligt så ingen mer skada sker! Man ska behandla andra såsom man själv vill bli behandlad!!
#1 - - Emma:

Vill se bilder!!!! :D

#2 - - ☆ Ida Tallhed - norrbottens stolthet ;):

klart att du får fundera =)

desgnen kommer i alla fall att vara en design som ska få sitta kvar där i tid och otid i så fall..

#3 - - Molly:

Ja, jag håller med dig. Har aldrig förstått grejen med att vara otrogen. Är man tillsammans med någon ska det vara för att man gillar varandra och ingenting annat.



Jag och Kalle har diskuterat det där en enda gång och båda två är emot det och tycker att det är en onödig grej.



Håller även med dig att jag aldrig skulle varken glömma eller förlåta en sån sak heller. Har råkat ut för det i mina yngre dagar när allting inte var så seriöst, men det gjorde fortfarande ont.



Du är en klok tjeja du :)

#4 - - Ida:

Min första riktiga pojkvän, som jag hade på gymnasiet, var otrogen mot mig, och jag gjorde slut på en gång. Det var ju såklart jättejobbigt för egentligen så älskade jag ju honom. Men nej, sådant kan inte jag förlåta. Hela den händelsen har nog fått mig att inte lita på kärleken och det tog 4 år innan jag inledde ett nytt förhållande. Jag är väldigt glad att jag kom över det även om det tog tid, för idag har jag världens bästa pojkvän sedan nästan 2 år tillbaka och vi kommer snart att flytta ihop.



Kramar Ida

#5 - - Maado:

Been there done that.

Jag har både varit utsatt för otrohet, varit otrogen och varit med en upptagen kille medan jag varit singel.

Vissa saker ångrar jag, andra inte. Oftast är det en jävla massa saker som spelar in men det är klart att det inte är "rätt" att vara otrogen men man kan knappast blame(a) "den andra kvinnan" iaf inte om hon är singel, det är ju den som är otrogen som gör fel och ska stå sitt kast.

#6 - - sanna:

HUR kan man äns SÅRA någon på de sättet??

VA? Hur skulle man själv känna om den man älskar skulle krångla med någon annan?



Nä usch, kanske dags att kolla igenom vad man vill innan de händer.. Eller hur..

och andra kvinnan, varför utsätta sig för det??

Till top