En kväll med tjejjorna :)

Vardag / Permalink / 0
Miieee tjejkväll med Emmisen & Jennie mfl. I neeeed it. Vin och lite cider ikväll, myspys och gottigott. Lillkameran får följa med också, lär ju föreviga the moment! Lär dock ta det lite lugnt för jag ska öppna imorgon, naturligtvis hehe.

En sak jag irriterar mig på med några få kunder är:
1. Att de tar med sig hundarna in i butiken. Hur dumma får de bli?! Och sen blir de skitförbannade när man säger åt dom att man inte får ha hund inne i butiker?!
2. När kortremsan inte funkar på deras kort och jag får inte slå in koden manuellt. Det är våra regler men folk blir asförbannade och stormar ut ur butiken. WTF :P de är väl inte mitt fel att DU inte orkar ringa ett samtal och beställa ett nytt kort?!
3. De som inte lyssnar på vad man säger och blir griniga när de tror att jag tagit fram fel längd på halsbandet för de hör inte att jag säger att vi inte har det hemma för tillfället. De är nog inte döva, de skiter bara i att man pratar med dom.

Sen har vi dom som ger oss ett gott skratt:
1. En utländsk dam frågade om pärlor förökar sig :P på allvar alltså!!
2. Pratglada människor som inte verkar ha ett bekymmer i världen utan bara glider med.
3. De som kommer in och tror vi är Guldfynd ;) hehe.

Svar till Linnea: Nej min klänning är köpt på BikBok :) fanns även i turkost och korallfärgat.

Men nu ska jag gå och göra mig iordning. Hinner antagligen inte skriva mer idag, men imorgon så. Jobbar bara till kvart över två också, så himla skönt :) Puss puss hoppas ni får en fin lördag.
Till top