Pencillin mumsande..

Vardag / Permalink / 12
Japp, då var det bekräftat. Urinvägsinfektion. Så nu är det en liten Sara som walkar på pencillin i 5 dagar framöver. Jätteskoj :P har faktiskt väldigt lätt för att få det, men de beror ju på operationen i min njure som jag gjorde när jag var bebis också.
Har sjukligt ont i magen just nu, men vet inte om de är för att vi precis åt. Får ont i magen av precis allt idag. Åt yoghurt till frukost, ont i magen. Åt en macka med skinka, fick ont i magen :(( det är inte meningen att jag ska äta något idag tydligen.

Ska lägga mig och fortsätta mitt SATC maraton innan vi ska gå ut med vovvarna. 3:e säsongen och andra skivan nu :) love it. Förövrigt så älskar jag klänningen Carrie har på sig här under. Färgerna är bedåårande. Vill haaa!

Bild från mediabistro!
#1 - - Molly:

Fick lov? Får man inte det annars? :S Jag bara tog dem från hemsidan :P

#2 - - Nicole:

Joo jag kan tyska, har pluggat det i några år och kommer nog fortsätta framöver, men jag förstår mer tyska än jag pratar. Vi snackar engelska med varandra :)

#3 - - Elin - Design&Makeup:

Jo det kan jag väl testa att göra :)

#4 - - Nicole:

Haha lugnt..många som frågar när det är något annorlunda ;P

Javistt funderar vi på det, men vi ska plugga först. Jag ska plugga till hösten sen efter den utbildningen kanske det blir att jag fortsätter plugga i tyskland ^^ Vi vill ju bo ihop sen :)

#5 - - Ida:

Jag kanske smittade dig via msn haha :)

Men vad skönt då att du har fått pencillin så att du blir frisk. Egentligen borde jag väl med fixa men jag antar att så här dags på dagen skickar de en bara till akuten och det är så drygt att sitta där i flera timmar :P



Kramar Ida

#6 - - Amanda:

åh, sex and the city<33

har kollat på boxen snart 10 gånger, har nått avsnitt kvar!:)

#7 - - Amanda:

sv: ja visst är den!

men jag gillar filmen också!

älskar allt som har med sex and the city att göra :)

#8 - - Amanda:

sv: hahaha japp!

men jag stör mig på en sak, det är att de tar bort vissa scener på avsnitten på tv för att hinna med reklam och sånt. så jag kan inte kolla på det på tv.!

#9 - - Amanda:

sv: haha precis!



och appropå att du la ut en snygg klänning som carrie haft på sig.

min favoritklänning som hon haft är den gråa klänningen med huva som hon har i avsnittet "the post it always sticks twice" :)

när de går "to bed" :) hahahha

#10 - - Elin - Design&Makeup:

sv: ja precis! Det verkar helt okej att klaga men skulle de sätta ett finger för att göra något för mig? Nja, inte många av dem iaf. Tack hehe, "inspiration a la-Sara" :D

#11 - - Sofie:

kan inte riktigt bestäma mig hur jag vill ha min design eftersom att jag var så inställd på hösten :) har inte hunnit kolla så mycket eftersom at jag jobbar jämt :/ blir nästa designtillfälle i slutet av augusti?

#12 - - Ida:

Usch jag gillar inte när de ska tappa en på blod :S livrädd för sånt. fast just stick i fingret tycker jag inte är så jättefarligt, värre när de ska ta från armen.



Kramar Ida

Till top